OOTD - Fagyizós-barátnőzős szett, mozizós szett

Ezúttal két szettet is hoztam nektek. :) Délelőtt találkoztam egy évfolyamtársammal, fagyiztunk, könyvtárban voltunk. :)

 Erre az alkalomra ezt az új ruhát vettem fel, amit a Tally Weijl-ben vásároltam leárazva. Hozzá egy Hello Kitty nyakláncot választottam, egy krém színű H&M táskát és egy pink New Yorker balerinacipőt. A hajam masni alakú kontyban volt, a sminkem rózsaszínes árnyalatú volt, lila zselés tussal feldobva. Az arcomra Garner BB-t használtam, korerktort és átlátszó púdert és egy kevés pirosítót. Végezetül egy kis Nude szájfényt is felkentem.


Nagyon megtetszett ennek a ruhának a mintája. Rózsaszín-fehér kockás. A fazonja egy picit az 50-es évek ruháira emlékeztet. :)


Amint hazaértem, már öltözhettem is át, mert anyukámmal moziba készültünk. Frizurát és sminket váltani már nem igazán volt időm. Az első képen sikerült pont a tükör torzító részébe beállnom. :D 


Egy csipke díszítésű Tally Weijl felsőt vettem fel, amit betűrtem abba a fodros Zara szoknyába és feldobtam egy sötétbarna Tally Weijl övvel, így olyan lett mint egy egyberuha. :) A nyaklánc és a karkötő Bijou Brigitte, a hasított bőr rojtos táska Zara, az egybe talpú szandál pedig Guess.

Remélem tetszettek a szettek. :) Ti mit csináltatok ma?

Megjegyzések

  1. A rózsaszín kis ruha tök jó. A táskád meg a másik szoknya annyira nem jön be a másodikban. De mindig távol állt tőlem ez a stílus, szóval ne vedd a szivedre. :) Csinos vagy mindkettőben! :)

    VálaszTörlés
  2. Mindkét szett jó, de nekem valamiért a második jobban tettszik! :)

    VálaszTörlés
  3. waa a masodikban az a táska valami isteni! ;)

    VálaszTörlés
  4. a fagyizós ruci nagyon tetszik. Olyan cukiii :D

    VálaszTörlés
  5. úúú nagyon jó a stílusod nagyon csini vagy! AZ elsőből a cipőd tetszik legjobban, a másodikból meg a szandál és a felső.

    Te minden nap így öltözöl ha elmész otthonról? Meg így megcsinálod a hajad meg a sminked? :)

    VálaszTörlés
  6. Mindkét szett nagyon jó, csinos =)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jól áll mind a kettő és tetszenek is :)

    VálaszTörlés
  8. nagyon jól áll a szett rajtad,nekem a 2. a nyerő:)

    VálaszTörlés
  9. Nekem a második szett jobban tetszik de mindkettő jó.:)

    VálaszTörlés
  10. nagyon jó mind a kettő! szerintem neked az első jobban áll de én a 2. venném fel inkább! nagyon jó mind a 2 tényleg!!!

    VálaszTörlés
  11. Nekem a második szett jobban bejön.

    VálaszTörlés
  12. Igen, általában mindig ilyen stílusban öltözöm ha elmegyek otthonról. A frizura és a smink változó, mikor mennyi időm van, meg mihez van kedvem. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)