A nap szettje - Halloween party szett: Fekete Özvegy

A mai nap szettje rendhagyó hiszen ezúttal egy Halloween-party szettet állítottam össze, amolyan last-minute darabot. Kaptok majd hozzá néhány tippet is, hogyan lehet a legolcsóbban kihozni ezt a szettet.

spider lady



Amire szükséged lesz az a kis fekete ruhád és a hozzá illő magassarkúd. Én egy szegecses clutch-ot választottam hozzá, ami eléggé feltűnő darab. A csipkés ujjatlan kesztyű igazán titokzatossá teszi a szettet.
Mivel Fekete Özvegy "jelmezről" van szó, ezért jöhetnek a pókos és pókhálós kiegészítők minden mennyiségben. A Bijou Brigitte és Claire's üzletekben fellelhetitek őket, de a bejegyzés végén kaptok rá majd néhány tippet, hogyan lehet olcsóbban elkészíteni őket.
A szetthez illő körömlakk fekete vagy sötét bordó. De ha szeretnétek valami extrább dolgot, akkor itt megtanulhattok elkészíteni egy pókhálós körömdíszítést. ;)
A szetthez illő valami tömény, erőteljes illat, ami kitűnik a többi közül.

Style:
  • Ruha: Tally Weijl 
  • Clutch: Zara 
  • Cipő: Deichmann
  • Kesztyű: Claire's
  • Hajdísz: Claire's 
  • Fülbevaló&Gyűrű: Claire's 
Beauty:
  • Parfüm: Givenchy "Ange ou Demon" 
  • Körömlakk: OPI
  • Primer: Catrice 
  • Alapozó: Catrice 
  • Korrektor: Rimmel 
  • Púder: Catrice 
  • Szemceruza: Maybelline 
  • Tus: Maybelline 
  • Spirál: Rimmel 
  • Liptint: Catrice
  • Műszempilla: Claire's 
 A szetthez illő frizura szerintem egy laza, picit zilált hullámos haj. Esetleg feldobhatod néhány fekete tinccsel, vagy ha sötét a hajad akkor fehérrel, vagy ezüsttel. ;)
A sminked elkészítése nagyon egyszerű: Fontos a tökéletes, sápadt bőr. Használj primert és egy jól fedő, mattító alapozót. Nem baj ha 1-2 árnyalattal világosabb a bőrödnél, csak ügyelj rá hogy a nyakad és a dekoltázsod is kapjon belőle. Alaposan dolgozd el. Egy jól fedő korrektorral fedd el a bőrhibákat. A sötét karikák maradhatnak, sőt erre még rá is erősítünk. Előtte viszont jöjjön egy fehér porpúder, a még inkább sápadt hatásért. Ezután fogj egy jól maszatolható szemceruzát és húzd ki vele a szemed alul és felül. Majd a szivacsos részével vagy egy fülpiszkálóval satírozd el, minél maszatosabb annál jobb. A szemed alatt pedig készíts árnyékot, mintha karikás lenne a szemed. Ehhez használhatsz lila vagy kék szemhéjpúdert is, úgy még drámaibb a hatás. ;) Húzz merész, drámai tusvonalat. Fesd ki a szempilláidat egy rétegben, majd helyezz fel egy durva műszempillát. lehet kapni pókhálósat is, az a legjobb ehhez a szetthez. Ezután jöhet egy sötét, majdhogynem fekete rúzs vagy liptint. Végezetül a tussal rajzolhatsz pókhálót vagy pókokat az arcod különböző pontjaira. Ezt azért hagy utoljára mert sminkekés közben elkenődhetnek.

Tippek:
  • Ha olcsón meg szeretnéd úszni a kiegészítőket és tényleg last minute beszerzésen vagy, akkor látogass el egy fun-shopba vagy játékboltba és vegyél néhány kisebb-nagyobb pókot. Ezután egy méterárú boltban, vegyél egy kevés tüllt. Még szükséged lesz néhány biztostűre, csatra és fülbevaló-alapra. Ha minden megvan, akkor nagyon egyszerűen elkészítheted az ékszereidet. A fülbevaló alapokra kerüljön tüll és a pókok. A fejdíszedre kerüljön egy nagyobb pók és tüll. Utóbbira fehér vagy ezüst lakkal pókhálót is festhetsz. ;) Ha van egy nem hordott egyszerű gyűrűt, akkor erre is erősíthetsz pókot. Esetleg a ruhádra is kerülhet néhány.
  • Ha van egy megunt alkalmi táskád, akkor készíthetsz belőle trendi szegecses darabot. Függően az anyagától válassz tűzhető vagy ragasztható szegecset. A többi már magától értetődő. ;) 

Remélem tetszett a szett és  hasznosnak találtátok a tippeket! ;) Készültök buliba a hétvégén? Be is fogtok öltözni? :)

Megjegyzések

  1. A ruha és a cipő tetszik. Én utálom a Halloweent, szerintem baromság, nem megyek ilyen buliba sem... :D

    VálaszTörlés
  2. Én nem megyek sehova bulizni itthon lazulós hétvége lesz :) Jó lett a szett !

    VálaszTörlés
  3. Simáán felvenném ezeket egy haloween bulira:) kivéve a táska nem tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Kár, hogy nem ünneplem a Halloweent :(

    VálaszTörlés
  5. Júj ez a szett nagyon tetszik! Én nem csak Halloweenkor venném fel! :)

    VálaszTörlés
  6. én se bulizok, de a szett, nagyon imádni való ^^

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik a ruha, a cipő, és a táska!! :)

    VálaszTörlés
  8. A ruha nagyon tetszik :D

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó bejegyzés :) Igaz, nem készülök beöltözni, meg buli se lesz, de tetszik ez az összeállítás.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)