Alapdarabok a ruhatáradba (Ősz-Tél)

Emlékeztek még az alapdarabos bejegyzésre néhány hónappal ezelőttről? Nem? Akkor kattintsatok ide! Ebben és az előző ilyen témájú összeállításban is olyan darabokat válogattam össze, amik szerintem minden lány ruhatárába szükségesek. Könnyebben tudod összeállítani az outfitjeidet és nem lesz többé olyan, hogy egy alkalomra nincs mit felvenned. ;)
Ezek időtálló darabok, olyan holmik amik több szezonon át is viselhetőek, mégis abszolút trendi leszel bennük. Érdemes ezekre a darabokra picit többet áldozni, hogy aztán éveken át hű társaid lehessenek. ;)

winter must haves



  • A legfontosabb darabja a téli ruhatáradnak egy szép kabát. - Válassz olyan színt, ami minden kiegészítőddel jól mutat, legyen akár fekete vagy barna. Olyan árnyalatot válassz, ami lehetővé teszi hogy elegánsan viseld a kabátot. A sötétlila és sötétzöld darabok tökéletesek ilyen szempontból. Olyan kabátot válassz, ami alá rétegesen fel tudsz öltözni. 
  • Színes táska - A szürke hétköznapokon jó érzés egy kis színt viselni magadon. Válassz olyan színt ami illik a kabátodhoz. 
  • Kényelmes bokacsizma - Az enyhébb napokon tökéletes viselet. Válassz okosan. Ha pl. fekete a hosszú szárú csizmád akkor ez legyen barna. ;) 
  • Feltűnő gyűrű - A hosszú ujjú pulcsik, kabátok, sálak miatt más ékszem nem nagyon tud érvényesülni a hidegebb napokon. 
  • Elegáns csizma/bokacsizma - Télre is eshet elegáns esemény, de bizony havazásban nem túl kellemes a sima magassarkúdban tipegni. Egy ilyen darabban viszont nem fogsz fázni. Viszont ha nem tudsz magassarkúban menni, akkor válassz inkább egy szolidabb darabot, mivel a csúszós utakon könnyen eleshetsz. 
  • Pulcsi-ruha - Egy cicanadrággal, vastag harisnyával vagy szűk farmerrel azonnal csajossá teheted a szetted a hideg napokon. Vagány a bokacsizmával, nőcis a magas szárú csizmáddal és szexi a kis magassarkú bokacsizmával. ;) 
  • Elegáns fekete táska - Egy ilyen darab időtálló és sohasem megy ki a divatból. Ráadásul többféle módon variálható a viselete. Válassz olyan darabot, ami a testalkatodnak is megfelel. Ha magas vagy és/vagy teltebb az alakod, jöhetnek az oversize darabok. Viszont ha apró a termeted, akkor a közepes, vagy kisebb méretű táskák között válogass. 
  • Basic felsők - Ebből szerezz be néhányat. Fekete, fehér, barna, esetleg néhány színes darab. A kardigánok alá szuperül mutatnak. 
  • Látványos fülbevaló - A karácsonyi bulik és a Szilveszter nem múlhat el egy ilyen ékszer nélkül. 
  • Kis fekete 2.0 - Érdemes beruházni egy téliesebb darabra, amiben biztosan nem fázol meg. Ráadásul így nem kell ugyanazt viselned mint tavasszal és nyáron. 
  • Pufidzseki - Hétköznapokra tökéletes viselet. Itt is olyan színt érdemes választani, ami minden kiegészítőddel jól mutat. Ha magas vagy jöhetnek a hosszabb darabok, ha pedig alacsony, akkor a rövidebb fazonok. Ha teltebb az alakod ne válassz túl "pufit". Keress olyat, ami karcsúsított szabású. 
  • Vastag harisnya - Igen, erre mindenképpen szükséged lesz. A téli rucikhoz, de akár a nadrágok alá is, ha nagyon hideg van. Hidd el sokkal kellemesebb mint felfázni, ami nekünk lányoknak nagyon kellemetlen tud lenni. 
  • Kényelmes csizma - Olyat válassz ami nem túl stílusfüggő. Tehát viselheted lazábban és elegánsan is. Ha alacsony vagy, óvakodj a túl hosszú szárú daraboktól. 
  • Sapka-sál szett - Egy ilyenre minden lánynak szüksége van. Szerencsére az üzletek nagy részében árulnak összeillő sapka-sál-kesztyű szetteket. Ha belegondolsz télen ezek a legfontosabb kiegészítőid, ezért fontos hogy az alapvető szerepük mellett jól is nézzenek ki. ;) 
  • Szép kardigán - Ebből legalább két darabra szükséged lesz. Egy hétköznapi és egy elegánsabb verzió is elkél belőle. 
  • Szép kesztyű - Persze lehet vásárolni minden évben 1-1 új darabot, de minden lánynak szüksége van egy olyan igazi szép, elegáns kesztyűre, amit különleges alkalmakkor viselhet. A karácsonyi vásárban, vagy Szilveszterkor jobban mutat, mint valami olcsó, eldobható darab. ;) 
Remélem tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtátok! :) Van olyan amit szerintetek kihagytam a listáról? Mi az amit még be kell szereznetek? Nálam a tökéletes kesztyű még hiányzó darab. :-/ 

Megjegyzések

  1. A kék pufikabáton kívül minden nagyon tetszik!
    Egyébként a pufikabátokkal nincsen bajom, nekem is van és nagyon szeretem is, tehát csak annyi a bajom azzal ami itt van, hogy túl rövid, lehet egy kabát trendi, jól nézhet ki, az ára is lehet csábító de ha kilóg a derekam akkor nem kell!

    VálaszTörlés
  2. nekem sem nyerte el a tetszésem ez a pufikabát o.O de amúgy meg hasznos a poszt :))

    VálaszTörlés
  3. Sok dolog hiányzik sajna a szekrényemből még de az ilyen bejegyzéseidnek hála már kezdem összeszedni őket és tényleg sokkal könyebb így öltözködni hogy ezek megvannak. A fekete csizmához hasonlót vettem nemrég. :)

    Móni

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó bejegyzés lett, mindent leírtál! :))
    Nekem feltétlen be kell szereznem egy sapka-kesztyű-sál szettet... :)

    VálaszTörlés
  5. Még nekem is a sapka,kesztyű,sál szett hiányzik :)

    VálaszTörlés
  6. Én egy sapka-sál szett után kutatok, de még ne találtam meg a megfelelőt.

    VálaszTörlés
  7. jó kis poszt de a kabát és a czízmát nem venném fel.

    VálaszTörlés
  8. a kesztyű nekemis hiányzik még

    VálaszTörlés
  9. teljesnek érzem a listádat...nekem inkább valami kényelmesebb bokacsizmát kéne még beszerznem

    VálaszTörlés
  10. Hát nekem úgy érzem van még jopár dolog amit be kéne szereznem ..

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)