A nyertesek!

Először is köszönöm mindenkinek a részvételt! :) Habár a végére erősen lemorzsolódott a mezőny, így is nagyon szép számmal vettetek részt a játékban. :) Sajnos ismét volt pár ember, akik nem írtak minden helyre vagy éppen nem tudták időben elküldeni az utolsó kommentárokat. Nekik is köszönöm a részvételt azért! :)

A sorsolás megszokott menetben zajlott, felírtam a neveket cetlikre a plusz esélyek számának megfelelően, majd beletettem egy tálba és kihúztam a nyerteseket, kezdve a 3. hellyel.

Akkor jöjjön a lényeg:

3. hely: Fanni 

2. hely: Elíz 

1. hely: Rebeka

Gratulálok mindenkinek! :) Kérlek titeket ma este 8-ig írjatok egy emailt az adataitokkal a Ms.Stargate@vipmail.hu címre, hogy holnap fel tudjam adni a nyereményeket. ;)

Még egyszer köszönöm mindenkinek a részvételt! Ne szomorkodjatok, a következő játék hamarabb elkezdődik mint hinnétek! ;)

Megjegyzések

  1. Gratulálok a nyerteseknek.
    Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! :) Gratu a többieknek!

    VálaszTörlés
  3. :( Na majd legközelebb biztos sikerül! :)
    Gratulálok a nyerteseknek! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen, nagyon örülök!:)

    VálaszTörlés
  5. Jajjj de jó! :) Köszönöm szépen, írtam is! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)