Karácsonyi outfit-ötletek

A meghitt családi ünneplés mellett sok elegánsabb, formálisabb összejövetel és buli is esik az ünnepekre, ezért készítettem néhány szettet, amik közül remélhetőleg mindenki tud a stílusának és ízlésének megfelelőt választani. :)
Nem szeretném túl hosszúra nyújtani a posztot, részletes leírással a sminkekről, szettekről és frizurákról, mert azt hiszem a képek magukért beszélnek. :)


1. Az új klasszikus

lace queen



A klasszikus kis fekete ruha idei változata, csipkével és arannyal kombinálva, egy kis glam rock beütéssel. Természetesen klasszikus füstös szem, visszafogott ajkak és vérvörös körmök illenek hozzá. Teltebb alakúak is bátran viselhetik egy jó alakformáló fehérneművel alatta. ;) Egy klasszikus konty szinte kötelező hozzá.


2. A jókislányos

Holly

Holly by annakillerangel featuring h&m


A karácsony színei köszönnek vissza ebben a szettben. A fenyő zöldje, az arany és a piros alkotnak tökéletes összhangot. Kislányos, elegáns, egy kis vintage beütéssel. A szetthez arany színben pompázó szemek, hangsúlyos tusvonal, mélyvörös ajkak és csillogó-villogó arany körmöm illenek. Egy bájos göndörített lófarok szuperül illik hozzá.


3. A vagány

brave



Egy lazább buliba, családi eseményre ideális szett, ha kedveled ezt a sötét picit vampos stílust. Teltebb alakúak számára is tökéletes összeállítás. ;) Ehhez a szetthez viselheted a szezon sminktrendjét a hangsúlyos szem és hangsúlyos ajak kombót. Egyenes, kibontott frizura illik a szetthez és sötétbordó vagy ezüstcsillámos fekete körmök.


4. Golden Girl 

golden girl



Ez a szett egyszerre lélegzetelállító, szexi és bájos. A csipke, a flitterek, a bézs és az arany színek tökéletes kombinációja, romantikus stílusú ékszerekkel, arany-barna füstös szem, és bronzos barnás ajkak és illetve körmök passzolnak a szetthez leginkább, valamint én egy látványos, romantikus stílusú kontyot tudnék elképzelni az összeállításhoz.


5. Az extravagáns

vamp



Ez a szett azoknak készült akik szeretnek kitűnni a tömegből. A rendhagyó szett mellé visszafogott smink dukál, egy merész tusvonallal kiemelt szem és sötét ajkak. Frizura tekintetében én egy tupírotott picit rockos stílust követnék. Ehhez remek kiegészítés egy bordó csillámos lakk is. ;)


6. Marilyn 

bombshell



Ez a szett szinte szikrázik. Merész de mégis nagyon elegáns. A sok gyönyörű ékkő mellé egy igazi klasszikus smink dukál, a szett ihletőjének nyomdokaiba lépve, vörös ajkakkal és egy kis műszempillával feldobva.


7. Barbie 2012

pink lady



Ha Barbie életre kelne, ilyen szettet viselne Karácsonykor szerintem. Az összeállításhoz pink-felete füstös szem, visszafogott ajkak és körmök, valamint egy laza hullámos frizura passzolna. Ne feledkezz meg a csajos kiegészítőkről sem.


8. Kényelmes

casual



Ha nem készülsz buliba és annyira nem rajongsz a költözésért sem, akkor neked készüld ez a szett. Laza, kényelmes, de mégis benne van egy csepp az ünnepből. Egyszerű smink és egy laza fonott frizura kérettetik elkészíteni hozzá. :)


Remélem tetszettek a szettek és hasznosnak találtátok a bejegyzést! :) Ti melyik szettet választanátok?

Megjegyzések

  1. Nálam az utolsó a favorit ! :D

    VálaszTörlés
  2. Szentestére mindenképp az új klasszikus (első) összeállítást választanám, de az utolsóból a pulcsi....ah, ngyooooooon tetszik

    VálaszTörlés
  3. Mind tetszik, hmm melyiket válasszam? Talán az első meg az utolsó!

    VálaszTörlés
  4. én az utolsót választanám :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)