Sminkek Szilveszterre

Hoztam nektek három szuper sminket, amit elkészíthettek ma estére. Próbáltam úgy válogatni hogy a legegyszerűbbtől, a közepesen nehézen át, a macerás de nagyon mutatósig minden nehézségű legyen kínálatban, így az is bátram válogathat, aki nem túl tapasztalt sminkes és olyan is talál kedvére valót, aki biztos kézzel bánik az ecsettel és a színekkel. :)

1. Egyszerű füstös szem kezdőknek



Ennél a videónál pörgessetek 02.00 perchez, ekkor kezdődik a tényleges tutorial. :) Ezt hiszem ez a legegyszerűbben elkészíthető, de mégis nagyon dögös smink.


2. Picit bonyolultabb, csillámos smink bevállalós haladóknak



Szerintem ez még simán belefér az egyszerűbb kategóriába, de mégis nagyon látványos és különleges. :)


3. Gyönyörű arab stílusú smink "türelmes" haladóknak



Tipikusan az a smink ami rém bonyolultnak tűnik és talán elsőre nem is sikerül elkészíteni, de egy kis türelemmel és egy közepes sminkgyűjteménnyel kivitelezhető ma estére. ;) 01.50-nél kezdődik a tényleges tutorial.


4. Csillámos "Cut Crease" smink biztos kezű "amatőr" sminkmestereknek



Ez a smink inkább tapasztaltabb sminkelőknek jó választás, mivel eléggé macerás, rengeteg satírozás van benne, tehát szükségeltetik hozzá egy eléggé jó ecsetkészlet, valamint csillámos smink, így egy jó adag türelem is elengedhetetlen az elkészítéséhez. :)


Ti milyen sminket viseltek majd ma este? Ezek közül melyiket készítenétek el legszívesebben? :)

Megjegyzések

  1. Én egy fehér-ezüst csillogósat képzeltem el :) Lassan lehet meg is csinálom!

    VálaszTörlés
  2. Nálam a harmadik a befutó :)
    De most délután kikísérleteztem a saját ötletemet. Egy lila-fekete füstös szemet fogok elkészíteni ezüst és lila csillámokkal megkoronázva...hmm kíváncsi leszek :D

    VálaszTörlés
  3. Én mindet bevállalnám, de sajátot készítek: füstös szemek pirossal és szűrkével, a szempillatövek mentén arany strasszokkal! :)

    VálaszTörlés
  4. nálam most az arany-fekete kombó a nyerő,sok csillámmal :)

    VálaszTörlés
  5. hát ezt már későn nézem .. :D

    VálaszTörlés
  6. az első tetszik a legjobban, de a többi se rossz:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)