Szilveszteri szettek

Készítettem néhány szettet Szilveszterre is, ezek picit bulisabb, feltűnőbb összeállítások, mint a karácsonyi verziók. Persze azok közül is lehet válogatni, ha valaki a visszafogottabb stílust kedveli inkább. :)

1. Tűzijáték

new years eve



Ez a szett nagyon feltűnő és dögös, igazi party hangulata van. A flitteres ruha és a lakk kiegészítők mellé én már csak egy nagyon  visszafogott kis fülbevalót választottam. A szetthez illő körömről találtok videót az oldalon a jobb oldali sávban az utolsó. A szetthez illő sminket is megtaláljátok, a legelső videó az, a szettben pedig mindent összeválogattam amivel el tudjátok készíteni. :) Én ehhez az összeállításhoz egy dögös, nagy loknis frizurát viselnék, ennek elkészítését is eltanulhatjátok a jobb oldali videóban. A cím azt hiszem értelemszerű. ;)
Tipp: A vízszinten csíkozás miatt érdemes a ruha alá alakformáló harisnyát felvenni. Viszont ha kifejezetten vékony vagy, akkor nagyon előnyös lesz neked ez a szett.


2. Golden Eye

golden eye



Nem mindenki rajongok a szoknyákért és a miniruhákért, ezért készítettem egy szettet a nadrág-pártiaknak is. Azért mert inkább ragaszkodsz a kényelmes farmerodhoz, nem azt jelenti hogy le kell mondani a dögös díva stílusról és a csillogásról. Az arannyal jól megfér a leopárdminta. Kiegészítőnek én egy karkötőszettet és egy feltűnő fülbevalót választottam. A szettbe színt vihetsz egy szederpiros-arany körömlakk kombinációval.
Az összeállításhoz illő sminket a videósávban találjátok, a 2 az. Az elkészítéséhez szükséges termékeket a képen láthatjátok. A szetthez illő nagyon látványos, de rem egyszerű frizurát is megtaláljátok az oldalon, a frizurás videók közül az utolsó az. Ne ijedjetek meg a képtől, tényleg nagyon egyszerű. ;)
Tipp: Egy ilyen felsőhöz mindenképpen pánt nélküli melltartót kell viselned. Ha nem vagy biztos a dolgodban a korábbi bejegyzések között találsz egy kis útmutatót. ;)


3. Az éjszaka királynője

queen of midnight



Ez a szett kifejezetten teltebb alakra készült. Normál esetben a csillogó anyagok tiltólistásak egy teltebb lány számára, de a felső és a cipő most egyensúlyba hozzák a szettet. Az egyszerű fekete tunika minden problémást részt eltakar, míg a cicanadrág belecsempész az összeállításba egy keveset a 80-as évek bulihangulatából. A látványos fülbevaló és a kék táska felteszi a pontot az i-re. A teltebb lányok számára a tűsarkú gyakran kényelmetlen viselet, ezért használd ki a jelenlegi trendet és válassz egy vastagabb sarkú cipőt. A magassarkútól azonnal karcsúbbnak és formásabbnak tűnik majd az alakod. A szetthez passzoló smink egy kék füstös szem, ezt is megtalálod a videók között. Én ehhez a szetthez és sminkhez egy visszafogott frizurát választanék, egy sima egyenes haj tökéletes viselet,
Tipp: Zselés talpbetét, sarokvédő, vízhólyagtapasz. Szerezd be őket, ha nem szeretnéd ülve tölteni az estét, míg a többiek táncolnak! ;)


4. Bájos 

lady



Nem mindenki szereti a flittereket és a harsány színeket, ezért készítettem egy bájos, visszafogott szettet is, ami mégis ünnepi és elegáns. A csipkeruhát nagyon feldobja a masnis flitteres cipő és az egyszerű arany kiegészítők, de a visszafogott krém színű táska egyensúlyba hozza a szettet.
Én ehhez a szetthez egy arany-barna picit füstös hatású szemet készítenék visszafogott nude pink ajkakkal és rózsás arcpírrel. A sminket megtanulhatod a jobb oldali videóból. A frizurát is megtalálod itt, egy picit lejjebb tekerve, a fonással kombinált konty az. :)
Tipp: Ha nincs a rúzsodhoz illő pirosítód, akkor használd a rúzsodat, mint krémes pirosítót. Ja és nincs jobb alkalom kipróbálni a műszempillát mint egy szilveszteri buli. ;)


5. Barbie bevadult 

barbie goes dark



Pink és fekete váltakozik ebben a szettben. A tollas szoknya és a masnis felső merész választás, de biztos lehetsz benne hogy ebben nem maradsz észrevétlen. Ékszerek terén ne ess túlzásba, egy jól megválasztott, látványos darab bőven elég. ;)
Én a szetthez egy klasszikus, ajakhangsúlyos sminked választanék. A szemedet emeld ki fekete szemceruzával, és készíts egy cicás tusvonalat, esetleg tegyél fel műszempilláit is. A szádra egy vad, pink rúzs és szájfény kerüljön, ha máskor nem is, de szilveszterkor bevállalhatod. ;)
A frizurád legyen egy dögös loknis viselet, amiről találsz videót a jobb oldalon.
Tipp: A műszempilla felhelyezését nem árt gyakorolni, mielőtt élesben kipróbálod. ;)


Mit szóltok a szettekhez és a videókhoz? Ti melyiket választanátok? :) Hogyan töltitek majd az év utolsó estéjét? :)

Megjegyzések

  1. Uh nálam az első a befutó! :))))
    A második se rosz, viszont a 3.-ból csak a cicanacit venném fel:D

    VálaszTörlés
  2. A második valami csoda :))
    az utolsó is tetszik, szuper szettek! :)

    VálaszTörlés
  3. Az első és az utolsó a kedvencem!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem az 1. és a 4. a legjobb :))

    VálaszTörlés
  5. az első kettő tettszik a legjobban .. :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem legjobban az Éjszaka királynője és a Bájos szett tetszik. Előbbi igazán az én stílusom.
    Mi a haverokkal szervezünk egy kis összejövetelt a falu kultúrházában, semmi feltűnősködés, csak magunk között leszünk, ezért én sem tervezem az outfitemet olyan hűdeextrára. Barna bokacsizma, fekete nadrág, fehér mintás felső meg egy flitteres fekete mellény. :)

    VálaszTörlés
  7. Talán a 2. tetszik a legjobban! :)

    VálaszTörlés
  8. az első annyira én vagyok! :)

    VálaszTörlés
  9. A fekete-kék flitteres ruha a legszuperebb :) Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)