Tally Weijl 2012-2013 téli kollekció

Hoztam egy kis válogatást a Tally Weijl új téli kínálatából. A teljes kollekciót keressétek a márka hivatalos weboldalán és az üzleteikben ezek csupán az általam kiválogatott darabok. :)


Kabátok-Dzsekik

tally weijl 2013 tél



A színes pufidzsekiken, a klasszikus darabokon és a cuki kis party-kabátokon át mindent megtalálhatunk a Tally kínálatában. Az én kedvenceim a zöldeskék kabát, a kék műszőrme és a flitteres dzseki.


Pulcsik, mellények, zakók

tally weijl 2013 tél



A kényelmes-sportos, a az elegáns-csajszis és a dögös-vagány stílus keveredik az új kollekcióban, így mindenki találhat kedvére valót. A flitteres zakó, a szürke szőrös mellény és a szívecskés pulcsi lopta be magát leginkább a szívembe.


Ingek-Hosszú ujjú felsők

tally weijl 2013 tél



Én a sima basic felsőimet általában a Tally-ban veszem, ezekben nagyon erős a márka, de szuper ingeket és igazán egyedi darabokat is lehet találni a felhozatalban. A kedvencem a krémszínű csajszis a felső sorból.


Pólók-Topok

tally weijl 2013 tél



Az új kollekcióban egyértelműen a fekete, szürke, ezüst és a neonszínek egyvelege került főszerepbe. A felsőket nagy minták, flitterek, feliratok és szegecses ékesítik. A kedvencem a tigrises, a masnis, body és az utolsó sor utolsó darabja. :)


Nadrágok, cicanadrágok, sortok

tally weijl 2013 tél



A kínálatban megtalálhatjátok a sima alapdarabokat, a színes trendi változatokat és az extrém kreációkat. Idén nagyon divatosak a sortok is, amiket vastag harisnyával viselhetsz. Az én kedvenceim a zöldeskék farmer és a négy sort.


Szoknyák

tally weijl 2013 tél



A Tally idén egyértelműen a ceruzaszoknyák mellett tette le a voksát. Ezek között találhatunk klasszikus darabokat amik tökéleteset munkába vagy elegáns eseményre, de vannak szexis, igazi bulidarabok is. Az én kedvenceim a fekete tollas és az ezüst flitteres szoknya.


Ruhák

tally weijl 2013 tél



Azt hiszem a márka legjellemzőbb darabja a testhezálló "Sweetheart" ruha, ebből is jópárat találunk az új kollekcióban. Vannak lágy esésű aszimmetrikus szabású ruhák és különleges darabok is, mint pl. a peplum vagy a tyúklábmintás ruci. Szinte minden ruhát flitterek díszítenek, ami azt hiszem nem lehet hátrány az újévi és farsangi szezonban. ;) A kedvencem a meggypiros, a kék-fekete flitteres és a zöldeskék ruci. :)


Kiegészítők

tally weijl 2013 tél



Nagyon tetszik hogy évről-évre egyre több holmival bővül a kínálat. Lehet kapni fejhallgatót, termoszt, IPad tartót, sminkeszközöket és neszesszereket is a megszokott ékszerek, övek, sapkák és sálak mellett. A kedvenceim a baglyos nyaklánc, a fekete masnis öv és a kék sál. :)


Táskák

tally weijl 2013 tél



Nagyon tetszik az is ahogy évről-évre egyre merészebben lavíroznak a táskák között. Persze mindig megtalálhatóak a kollekciókban az ikonikus kézitáskáik és a steppelt kis retikülök. Külön bejön, hogy sokszor merítenek a nagy divatházak terveiből. (Chanel, McQueen, Hermés)  A kedvenceim az "irhás", a bordó retikül, a barna szőrös táska és a gyűrűs-clutch.


Cipők

tally weijl 2013 tél



Emlékszem pár évvel ezelőtt, amikor piacra dobták az első esetlen papucsokat és magassarkúikat nem gondoltam volna, hogy az egyik legszebb cipőket kínáló márka lesz majd. :) Tényleg mindenki találhat kedvére valót a kollekcióban. A kedvenceim a szegecses ugg, a szegecses fűzős bakancs, a szegecses motoroscsizma, a bordó fodros bokacsizma és a kék cipellő. :)


Mit szóltok a Tally Weijl új kollekciójához? Kinéztetek valamit? :)



Megjegyzések

  1. Mindegyikben van ami tetszik! :))

    VálaszTörlés
  2. A fekete masnis öv és a baglyos nyaklánc tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
  3. A kockás ingekbe beleszerettem .. *.*

    VálaszTörlés
  4. Hű, hát mit mondjak? :D Nagyon nehéz választani, annyi cukiság van itt. :) Nekem az az ezüst flitteres ruha, a fekete masnis öv és a masnis kis retikül a 3 befutó :)

    VálaszTörlés
  5. Most nagyon meggyőző lett a kollekciójuk, sok minden tetszik! :)

    VálaszTörlés
  6. aww,a masnis dolgokat imádom! :)

    VálaszTörlés
  7. Mindegyikben van valami, ami tetszik, de majd ha élőben látom őket, akkor biztos könnyebb lesz választani :) Jó dolgaik vannak :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)