Húsvét

Easter Eggs Wallpaper



Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! :) ❤

Megjegyzések

  1. Kellemes Húsvétot Neked is! :)
    És bocsi, hogy itt írok, de már írtam e-mailt is ezzel kapcsolatban, de nem kaptam választ. Ugye még március elején nyertem a nyereményjátékon, és nem érkezett még meg a nyereményem. Nem reklamálni akarok, mert te lehet feladtad, és a postán keveredett el, csak érdeklődni szeretnék, hogy mi a helyzet. Remélem nem veszed rossz néven, hogy írtam, semmi rossz szándék nincs bennem, csak tényleg érdeklődöm. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Fogalmam sincs mi történhetett. :-/ Miután írtam neked emailt feladtam a csomagot egy kis méretű bélelt borítékban elsőbbségivel. Akkor ezek szerint nem kaptad meg. :-/ Ilyen még nem fordult elő, eddig mindenkihez megérkezett a nyeremény.

    Természetesen kapsz helyette másikat, kedden utána nézek a postán hogy mi történt.


    Tényleg nagyon sajnálom. :(

    VálaszTörlés
  3. Semmi gond, ezért akartam mindenképpen megkérdezni tőled, hogy mi a helyzet, mert nem tudtam, hogy esetleg elfelejtetted, vagy a postán volt valami gubanc... Egyébként nekem volt már ilyen esetem a postával, nem érkezett meg csomagom, persze ők tagadták, h náluk keveredett volna el, de tudom, hogy a feladó feladta, szóval a posta volt a ludas... :/
    Köszönöm a választ, és majd írj, hogy mit mondtak. :)

    VálaszTörlés
  4. Sikerült kideríteni a postán, hogy mi történt a csomaggal? :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)