1 ruha 2 stílus

Ezúttal egy maxiruhával készítettem két különböző szettet. A maxiruhák évek óta kirobbanthatatlanok a divatból, ami szerintem egy pozitív dolog, mivel minden alakra lehet találni megfelelő fazonút, mintájút, színűt, stb.

Ruha: Pull&Bear

2 style



Az bal oldali szett tökéletes hétköznapra. Akár nyaraláson, vagy strandon is viselheted, de egy rohangászós-bevásárlós napra is tökéletes szerintem.

  • Kalap: Reserved
  • Nyaklánc: Pull&Bear 
  • Táska: Pimkie
  • Szandál: H&M 
A jobb oldali variáció akár egy elegánsabb alkalomra, ballagásra, esküvőre vagy egy kerti partyra is tökéletes.

  • Fülbevaló: H&M 
  • Arany karkötő: H&M 
  • Köves karkötő: Bijou Brigitte
  • Clutch: H&M 
  • Wedge szandál: Zara 

Néhány tipp ahhoz hogyan találd meg az alkatodnak megfelelő darabot. 

- Ha teltebb az alakod, akkor kerüld a világos, pasztellszíneket és a nagy mintákat. A képen látható Pull&Bear ruha például tökéletes, mivel a derékben húzott szabás karcsúsít. Válassz élénk színeket, mint a narancs, kék, zöld és keresd a kisebb mintákat. Ne válassz keresztben csíkos, keresztben mintás darabot. 

- Ha nagyobb a mellméreted, akkor kerüld a gumis mellrészű darabokat. Válassz V-kivágású fazont. Kis mellre viszont tökéletes a gumis mellrész. 

- A kifejezetten vékony vagy, akkor jöhetnek a nagy minták, pasztellszínek, gumis mellrész és bő szabás. 

- Ha magas vagy, akkor ideális választás neked egy maxiruha. Viseld saruval agy tornacipővel sportosan. 

- Ha alacsony vagy, akkor mindenképpen vastag talpú szandállal viseld, mivel a maxi szabás még inkább kisebbnek mutatja az alakod.

- Pánt nélküli ruhához, mindenképp pánt nélküli melltartót válassz, a keresztpántos, vagy félvállas ruhákhoz pedig olyan melltartót, aminek tudod variálni a pántjait. Igénytelenül hat a kikandikáló melltartópánt, a szilikonpánt pedig a divat egyik legfőbb bűne. 


Ti melyik szettet viselnétek szívesebben? Van maxiruhátok? Esetleg szeretnétek egyet beszerezni?

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)