Elfogytak

Próbálok változtatni a rossz szokásomon és lencsevégre kapni minden elhasznált tégelyt-flakont, mielőtt a kukában landolnának.:D Az elmúlt 1,5 hónapban őket fogyasztottam el.


  • Gliss Kur Ultimate Repair balzsam - Nem tett csodát a hajammal, de kellemes, puha tapintású lett tőle hajmosás után. Újravenném e? Nem hiszem. Még mindig keresem az igazit. 
  • Garnier Pure Active arckrém - Nagyon szeretem, kellemes az illata, állaga. Újravenném e? Igen, már be is szereztem az új adagot. Nappali krémnek nekem bevált, mivel gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzést a bőröm, frissítő hatású és nagyon jól hidratál de mégis mattít. 
  • Nivea Pearl&Beauty dezodor - A kedvencem, csak ezt használom. :) Újravenném e? Igen, habár anno kettőt vettem, így most nem kellett beszereznem. 
  • Miss Sporty Ladies Night szájfény - Szerettem az ecsetes-tekerős megoldást. Miss Sporty amúgy is erős szájfényekben így benne sem kellett csalódni. Nem volt túl ragacsos, finom gyümölcsös illata volt és extra csillogós. Újravenném e? Igen, azt hiszem. 
Használtátok valamelyik terméket már? Mi a véleményetek róluk? :) 

Megjegyzések

  1. Nagyon szeretem a szájfényeket és a múltkor pont akciós volt a Rossmannban úgyhogy lehet meg is veszem a Miss Sporty szájfényt. :))))

    VálaszTörlés
  2. A Garnier arckrémet én is használom,de csak estére. Szeretem az illagát, állagát, könnyen beszívódik, kellemes, viszont ugyanúgy kijönnek a pattik ha ki akarnak sajnos :( (elvileg pattanások elleni krém)

    VálaszTörlés
  3. Attól a Gluss Kurtól többet vártam volna, kár érte... A Miss Sporty szájfényeket pedig megnézem magamnak :-)

    VálaszTörlés
  4. Az izzadásgátlót használtam, de én inkább Dove párti vagyok, az vált be a legjobban.
    Hajápolási termékek közül már évek óta csak Kallost veszek, mert jók a termékeik.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)