Halogató Beauty-Blogger TAG


Régen volt már TAG az oldalon, és úgy tűnik kezd levonulni ez a kérdéssor, úgyhogy most már ideje, hogy én is kitöltsem. :D Ha ti is kitöltöttétek, akkor örülnék a linkeknek, vagy ha nincs blogotok, akkor akár 1-2 válasznak kommentár formájában. :)

1. Nevezz meg egy olyan szépségápolási módszert/rutint,amit csak ritkán használsz/követsz!

Tudom, hogy nagyon egészséges a hideg-meleg váltózuhany, de egyszerűen nem visz rá a lélek, különösen nem a hideg hónapokban. Ja és hajat szárítani sem szeretek. :D 

2. Rendszeresen kimosod az ecseteidet?

Igen, a satírozó ecseteket 2-3 naponta, a púderecseteket hetente 1x, alapozóecsetet minden használat után, a többit pedig amikor úgy látom, hogy szükséges. :) 

3. Meddig bírod lepattogzott körömlakkal?

Max 1-2 nap, ha nem kell mennem sehová. :D  

4. Meddig halogatod az elfogyott termékek újravásárlását?

Ami nagyon fontos, azt legtöbbször már azelőtt beszerezem, hogy az elődje kifogyna, ami kevésbé, ami kevésbé, azt igyekszem mihamarabb megvenni, mert idegesít, ha használni akarom és nincs belőle. 

5. Mi a legszörnyűbb szépségápolási szokásod?

Talán az, hogy nem szárítom meg a hajam, még télen sem, inkább bekapcsolom a hősugárzót tőlem 1-2 méterre és hagyom, hogy a levegőn száradjon meg. Ja és szemöldök-mániás vagyok, naponta ellenőrzöm, hogy nincs e 1-1 kósza szál. :D Meg hát gyakran 1 óra mire elkészülök. :D Néha több is. :D  
 
6. Nevezz meg egy - nem szépségápolással kapcsolatos - szokást, amit mindig halogatsz!

Tanulás, vasalás, plusz van 1-2 bejegyzés, amikkel már hónapok óta készülök, de csak nem íródnak meg. :D 

7. Időben el tudsz készülni, ha menned kell valahová, vagy kapkodsz és elkésel?

Ha időpontra megyek, vagy buszra, akkor időben elkészülök, de ha csak úgy megyek valahová, akkor mindig várni kell rám. :D 

8. Be tudod tartani a vásárlási stoppokat?

Ruhát szinte csak a kuponos akciók idején vagy leárazásokkor veszek, de a sminkcuccok esetében kicsit nehezebb a dolog, körömlakkot pl. már nem kéne vennem. :D  

 9. Rendezetten tárolod a smink/körömlakk készletedet?

Igyekszem. :) Azért nem ártana, egy Ikea Alex szekrény, abba minden beleférne. A mindennap használt dolgokat is igyekszem tárolókba rendszerezni. A lakkokkal nehezebb dolgom van. Amiket ritkán használok, azokat egy Ikea dobozba tettem, a többit átlátszó tárolókba. 

10. Mennyi volt a legtöbb idő, ameddig hanyagoltad a blogolást, hány napot hagytál ki maximum?

Talán egy hét. Néha előfordul hogy 1-2 napig nem írok, mert nem jön az ihlet, vagy nagyon elfoglalt vagyok, de az utóbbi időben inkább megírok előre néhány bejegyzést és ütemezve rakom fel őket. :)   


Hát ennyi lenne, remélem nem volt túl unalmas. :D Van valami tippetek, milyen kérdéssort töltsek ki legközelebb? :)  

Megjegyzések

  1. Jaj hajat szárítani én is utálok, nem is bírom megszárítani 1 menetben. :D

    Én is kitöltöttem: http://nicetiesinmylife.blogspot.hu/2014/01/halogato-beauty-blogger-tag.html

    VálaszTörlés
  2. Ahogy észrevettem annyira te nem vagy halogatós típus, legalábbis kevésbé mint én :D Nekem is terveben van ez a tag, csak még "tartogatom" :)

    VálaszTörlés
  3. Én se szoktam hajat szárítani, csak néha.
    Szeretem a TAG-eket. Szerintem bármilyet szívesen olvasnék. Ami most eszembe jut: 50 vagy X számú random infó rólam (jó, ez annyira nem TAG), aztán volt még az a szivárvány színei nevű tag, amikor egy színre kellett választani kedvenc terméket, tárgyat vagy a 90-es évek TAG is jó lenne :).

    VálaszTörlés
  4. Én se szeretek hajat szárítani.:)

    VálaszTörlés
  5. Én is csak ritkán szárítok hajat. Viszont hajmosáskor használok hideg-meleg váltást. Na jó, nem minden alkalommal.
    Nincs sok smink cuccom, meg körömlakkom, így nekem neszesszerekbe vannak külön válogatva. Annyi hogy a féltett, dolgok, mint Maybelin paletta amit kuponnal vettem csak meg, meg egy-két hasonló, azt elzárva tartom.

    VálaszTörlés
  6. Jó kis tag volt. :) Én sosem készülök el időben és ha kapkodok mindig elrontom a sminkem. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)