L'Oréal 3in1 Micellás víz - vélemény


Még novemberben, a Joy-Napok alkalmával sikerült beszereznem a L'Oréal micellás vizét. Akkoriban szinte minden napra esett egy teszt-bemutatás róla, így nem akartam én is beállni a sorba, mert én magam is unom, ha egy termékről naponta 2-3x is olvasnom kell. Ráadásul jobb szeretek bőr és hajápolási termékekről hosszabb használat után véleményt alkotni. Mostanra kb. a negyedéig fogyasztottam el, így azt hiszem eljött az ideje, hogy megosszam veletek a tapasztalataimat a termékkel kapcsolatban.
Ha kíváncsiak vagytok rá, a lenti linkre kattintva elolvashatjátok a teljes bejegyzést. :)




A csomagolása a többi L'Oréal arclemosóéhoz hasonló, egyszerű, praktikus műanyag flakon, a hátoldalán minden fontos információval. :)


 Eltávolítja a sminket, kitisztítja a pórusokat és nyugtatja a bőrt. Hipoallergén és érzékeny bőrre is használható.


200ml-t tartalmaz és 6 hónap a szavatossága. Én november közepe óta napi szinten használtam, most kb. a negyedéig van. Az ára 1200Ft körül van, drogéria-függő, akcióban 1000Ft-ért is ki lehet fogni. Én úgy tippelem, hogy ez a mennyiség nekem kb. 3 hónapra elég.

Először is arról írnék, hogy én hogyan használom. Esténként, illetve sminklemosáskor, negyedik lépésként használom. Először lemosom a szemsminkem, majd áttörlöm az arcom egy sminkeltávolító kendővel. Ezután megmosom az arcom az arclemosómmal és utána következik ő. Áttörlöm vele az arcomat egy vattakorong segítségével. Egészen kevés is elég belőle.
Kellemes, frissítő érzést ad, és megdöbbentő, hogy mennyi mindent lehoz még a bőrömről. Nekem nem szárította ki a bőrömet, habár a hasonló víz-bázisú lemosókkal ez volt a tapasztalatom.
Tény, hogy sokkal tisztább és frissebb lesz tőle a bőröm. Sminklemosóként is lehetne használni, de bevallom én önmagában még sosem próbáltam.

Reggelente én általában csak hideg vízzel mosok arcot, így második lépésben ezt a lemosót használom, valamint sminkelés előtt is.

A tapasztalataim szerint nagyon jól eltávolít minden szennyeződést, friss és puha lesz tőle a bőröm. A pórusokat is szépen tisztítja. Nem irritál, nem szárította a bőrömet és a szememet sem csípte, ha például szempillaspirál-maradékot töröltem le vele.

Összegzés: Nekem bevált, szeretem, ár-érték arányban szuper.

Értékelés: 5/5

Lehet, hogy újra fogom vásárolni, de az is lehet, hogy adok egy esélyt a Garnier-verziónak is. :)

Ti próbáltátok már? Mik a tapasztalataitok?


Megjegyzések

  1. Én ezt még nem próbáltam, a Garnier-t viszont igen. Szerintem sok különbség nem lehet köztük, hiszen az összetevők ugyanazok. Az Yves Rocher micellás vizét is próbáltam. Tervezek róla posztot is, csak még azt nem döntöttem el, hogy önmagában vagy összehasonlítva legyen a kettő.

    VálaszTörlés
  2. Én ezt használom és nagyon szeretem. Nem irritálja a szemeimet. Tökéletesen le tudom mosni vele a sminket. Nagyon jó termék :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem eddig a Bioderma micellás vízéhez volt szerencsém azt nagyon szerettem, de ezt is szeretném kipróbálni a későbbiekben! :)

    VálaszTörlés
  4. Én még nem próbáltam a micellás vizeket, de jól el is vagyok a jelenlegi sminklemosómmal :)

    VálaszTörlés
  5. Még nem tervezem kipróbálni a micellás vizeket, de ha elfogy a jelenlegi sminklemosóm lehet beszerzek egyet.:)

    VálaszTörlés
  6. A Garniert vettem meg nemrég de annyira nem vagyok tőle elájulva. Ráadásul a szememet csípi is. Lehet ezt kellene kipróbálnom.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)