COTW - Between teal and emerald...


cotw



Valahol a kékes-zöld és a smaragd között van ez a csodás árnyalat, amit a hét színének választottam. Engem a nyár végi erdők színére emlékeztet. Szerintem tökéletes árnyalat őszre, egyszerre méltóságteljes és modern, nem komor vagy öreges, de még is van benne komolyság. Merésznek kell lenni egy ilyen színhez, majdnem annyira, mintha pirosat visel az ember lánya. Egy ilyen ruhadarab, kiegészítő a teljes szett körültekintő megválogatását kívánja, ha pedig csak felkapunk egy ilyen kardigánt vagy felsőt a kedvenc farmerunkhoz, azonnal átveszi az uramat az outfitben. Körmöm és sminkben is hangsúlyos és különleges.
Remekül illik a feketéhez, a földszínekhez, a farmerhez, a nude árnyalatokhoz, a bronzhoz és az arany árnyalataihoz, a bordóhoz, a mustárszínhez és a mélyebb lilákhoz is.


Nektek tetszik ez az árnyalat? Válasszatok három kedvencet a képről! ;)

Nekem a bal felső sarokban lévő Marc Jacobs karóra, az estélyi és az OPI lakk a kedvenceim. :)

Megjegyzések

  1. A kedvenceim:
    a kardigán
    a lakkok (:D)
    az alsó táska :)

    Nagyon tetszik ez a szín :)

    VálaszTörlés
  2. Egyébként nem szeretem a zöldet, de ezt az árnyalatot valamiért imádom*.* van is egy ilyen szoknyám, habár az inkább smaragdos.
    Szóval azt az Alexander McQueen táskát elfogadnám hozzá. A blézer is nagyon tetszik, és őszintén, egyik körömlakkot se utasítanám vissza:D

    VálaszTörlés
  3. Legjobban a kardigán tetszik, a top és természetesen a körömlakkok! ;)
    Én sem szeretem a zöldet, viszont ez az árnyalat meseszép, imádom. :)

    VálaszTörlés
  4. Huu mennyire misztikus ez a szín!
    A kedvenceim a blézer, a szoknya és az alsó sarokban levő táska! :D

    VálaszTörlés
  5. Csodálatosan elegáns, kisé nagyvilági, végzet asszonya-szín ez, amit most választottál, imádom :) A ruha, a felső topán és az alsó fülbevaló nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  6. Az a hosszú ruha!!! Még a múltkori barackszínűnél is jobban tetszik, jobbnál jobbakat mutatsz :-) Remélem, sikerül majd valami hasonló stílusúra akadnom az októberi esküvőre :-)

    VálaszTörlés
  7. Én imádom A zöldet. Blézer, bal alsó táska és fölötte A lakk.

    VálaszTörlés
  8. Az a ruha, ami a mai szettben is szerepelt nagyon szép, így a háromban nálam benne is van és a másik kettő legyen a bal alsó sarokban lévő táska és a ruha bal vállánál lévő csodás magassarkú! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)