SOTW - Comfy&Warm


comfy&warm



A hét stílusa rovatba majd olyan lábbeliket válogattam össze, amik tökéletesek erre a havas időjárásra. Igyekeztem mindenféle stílusban keresgélni, hogy mindenki találjon kedvére valót. Szerintem ilyenkor három tényezőt kell figyelembe venni. A cipő kényelmes legyen, ergó ne a legnagyobb hóba és latyakba vegyünk fel a magassarkú csizmánkat. Vízhatlan legyen. Ezt egy jó impregnáló spray-el meg lehet oldani. Valamint meleg legyen. A téli csizmánk kiválasztásánál nem árt, ha egy fél mérettel nagyobbat veszünk, így kényelmesen tudjuk viselni egy vastagabb zoknival vagy harisnyával is. :) 

Ti milyen csizmában vagy cipőben vészelitek át ezt a havas-latyakos időt? :) 

Válasszatok három kedvencet a képről!

Nekem a a fekete-bézs Isabel Marant, a fekete Ugg és holtversenyben a Timberland bakancs és az alatta lévő fekete, kötött szárú csoda a kedvenceim. :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)