Aussie Miracle Dry Shampoo-Aussome Volume Teszt/Vélemény


A nyár beköszöntével szerintem sokan kezdenek szárazsampon használatába, lehetséges, hogy azok is, akik egyébként nem élnek vele. Ha valaki sokat sportol, vagy csupán csak zsírosodásra hajlamos haja van, esetleg kóros időhiány miatt nincs lehetősége minden nap vagy minden másnap hajat mosni, akkor életmentő lehet ez a találmány.
Viszont nehéz olyanra bukkanni drogériás viszonylatban, ami tényleg elvégzi a dolgát, miközben nem hagy fehér hintőpor nyomokat a hajban, vagy használat közben nem próbálja meg kémiailag kivégezni azt aki épp belélegzi. :D
Én most az Aussie új szárazsamponjáról szerzett tapasztalataimat osztom meg veletek ebben a bejegyzésben. Ha kíváncsiak vagytok rá, nekem mennyire vált be, nézzétek meg a teljes bejegyzést. :)




Kezdjük a külsővel. A flakon kellemes tapintású, elegáns érzetű, a megszokott Aussie dizájnnal és színekkel. Nekem szimpatikus ez a kecsesebb, kézre állóbb flakon, mint mondjuk a Balea vagy a Kallos megoldása. 


Az ára a Müllerben 1500Ft körül volt, amikor én vettem. Szerintem érdemes kivárni az akciókat, akár a szokásos Müller-szombatokat. Ha jól tudom a DM-ben 2000Ft körül van az ára. Ezért az összegért egy 180ml-es terméket kapunk. 


A festett hajra készült verzió mellett ez a típus dúsító hatást ígér. Vékony, lelapuló hajra ajánlják. 


Ausztrál jojoba-mag kivonatot tartalmaz. 


Magyar feliratok. 


Voltak félelmeim a pici kupakot és nyílást látva, hogy sok száraz samponhoz hasonlóan mennyire tud majd kijutni belőle maga az anyag. 


Most térjünk át a lényegre, vagyis a belsőre. A Balea csodás epres szárazsamponja óta keresem a tökéletes utánpótlást. Sajnos drogériás fronton nem valami nagy a kínálat. Nekem fontos, hogy a termék ne legyen büdös, szúrós vagy kellemetlen szagú és ne látszódjon meg a sötét hajban. Szerintem ez a legnehezebben teljesíthető elvárás a sima szárazsamponoknál. 

Az Aussie ezen terméke nagyon finom illatú. Szerintem még parfümben is szívesen használnám. Kicsit gyümölcsös, de inkább trópusi virágok illatára hajaz (szó szerint :D). Ha valaki nem bírja az erős illatot, akkor lehet, hogy nem fogja szeretni, ugyanis a termék illata sokáig érződik a hajban. Konkrétan a következő hajmosásig. 

A szárazsampon maga nagyon finom, lágy por. Olyan finom, hogy alig látszódik a hajra fújva, ami szerintem egy nagyon kellemes tulajdonság. Mindemellett  kupakot és a nyílást sem szennyezi be, nem tömíti el. Ez szintén plusz pont. 
Voltak félelmeim, hogy a "por" finomsága miatt mennyire lesz hatásos. Azt kell hogy mondjam maximálisan. Azonnal felfrissíti a hajam. Mivel viszonylag sokat sportolok, így szinte naponta izzadok is, de nem szeretek minden nap hajat mosni. Ezzel szerintem nem vagyok egyedül. 

Ez a termék igazi életmenő a két hajmosás közötti utolsó napon. Mindamellett, hogy azonnal felfrissíti a hajat, ténylegesen dúsít is. Nekem vékony szálú hajam van, ami hajlamos lelapulni, főleg ha ki van vasalva. Ez a szárazsampon viszont megemeli a hajtöveket és akár a tupírozásban is segít, nincs is szükség mellé hajlakkra. Ilyenkor azt várná az ember, hogy ragacsos lesz tőle a haj, de én személy szerint ilyet nem tapasztaltam. Azt hozzátenném, hogy két alkalomnál többször nem fújtam be a hajam vele egymás után, ha valaki 3-4 napig használja, akkor lehet, hogy már nem így viselkedik. 

Nekem gondot szokott okozni, hogy a száraz samponoktól viszket a fejbőröm. Ennél a terméknél ezt nem tapasztaltam, habár azt hozzá kell tennem, hogy az igazi nyári melegben még nem volt alkalmam kipróbálni. Nyilván a hőmérséklet is befolyásolja ezt. 

Összegzés: Nekem maximálisan bevált. Az illata kellemes, a használata egyszerű és praktikus. Nem hagy fehér nyomot a hajban, észrevétlen. Ténylegesen frissíti a hajat és dúsít is. Én ha akarnék se tudnák benne hibát találni, mert számomra minden teljesített amit ígért. Május óta használom, heti 2 alkalommal általában és még több mint a fele megvan, szóval igazán gazdaságos termékről beszélünk. Szerintem az ára sem olyan vészes, főleg, hogy tényleg teljesíti azt amit ígér. 

Értékelés: 5/5

Nekem nagyon bevált és bátran ajánlom mindenkinek, hogy tegyen vele egy próbát. Akár olyannak is, aki még nem próbálta a szárazsamponokat. Tényleg megkönnyíti egy nő életét, mert szerintem mindenkivel előfordult, hogy nincs alkalma/ideje hajat mosni, amikor már nem érzi olyan jól magát a hajával. :) 

Ti próbáltátok már ezt a terméket? Milyen száraz sampont használtok? Van olyan termék, ami nagyon nem vált be? 

Megjegyzések

  1. Alapvetően nincs szükségem rá, mert 4-5 napot is kibír a hajam zsírosodás nélkül. Viszont mostanság elég sokszor kiegyenesítettem, és a 3. nap után már zsírosodik. Azt hiszem teszek egy próbát én is vele. :)

    VálaszTörlés
  2. Valahogy sose jutottam el odáig, hogy vegyek szárazsampont és kipróbáljam, viszont most, hogy rövidebb hajat szeretnék és pont nyár is van (időjárás még várat magára a kis ízelítő után :D), így most gondolkodok egynek a beszerzésén. No meg az sem hátrány, hogy mostmár jó sok tesztet lehet találni róluk, régebben azért nem ez volt a helyzet és én meg nem az vagyok, aki bevásárol 5-6 db-ot, hogy aztán kitapasztalja melyik válik majd be. Lényeg a lényeg, hogy erről már láttam is pozitív beszámolót és most Nálad is ezt látom, szóval lehet, hogy veszek egy flakonnal én is majd :)

    VálaszTörlés
  3. Mindig keresem a tökéletes szárazsampont, már régóta szemeztem ezzel, és a teszted meggyőzött, hogy legközelebb meg is vásároljam! :)

    VálaszTörlés
  4. Egyszer a madaras tescoban vettem egy száraz sampont. Na az nem volt ilyen jó. Foltot hagyott, a fésűt -hajkefét pedig alig tudtam tőle kitakarítani. Csak két hajmosás között használtam egy alkalommal és így is gyorsan fogyott. Plusz egy része szerintem ki sem jött.
    Lehet megnézem ha olyan helyen járok ahol kapni. Most jól jönne. Zajvizsgáló kabinban külön klíma van. Azt meg megteszi a hajamra a hatást.

    VálaszTörlés
  5. Köszi a tesztet! Már sokat hallottam erről a termékről, de most meggyőztél, hogy meg is vegyem. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)