For Him: Nautica "Voyage N-83" parfüm


 Tavasszal a legtöbben parfümöt cserélnek. A nehéz, télies illatok után valami frissebb, könnyedebb esszenciát keresnek. Nem csak mi nők, hanem a férfiak is. Ez a bejegyzés most nekik készült, egy friss, sportos illatot bemutatva. Ez a Nautica "Voyage N-83", amit a teljes bejegyzésben ismerhettek meg. 




 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem a férfi a parfümök is nagyon érdekelnek és mindig szívesen megillatolom az újdonságokat. A Nautica parfümjeit korábban nem ismertem, így nagyon örültem neki, hogy a Parfum.hu jóvoltából kipróbálhattuk ezt az illatot. 
Le is lőném a poént, ugyanis ez az az illat, amit én általában nagyon kedvelek a férfi parfümök között és életem párja is általában hasonló parfümöket használ.


 A parfüm doboza és üvege is nagyon mutatós. A tengerész-témát remekül sikerült megragadni. A fém kupakos üveg valóban úgy fest, mintha egy vitorlás tartozéka lenne.


 Az üveg masszív és jól záródik, így akár egy edzőtermi táskába is bedobható, vagy egy utazáshoz is remek választás, hiszem az üveg formájából adódóan kevés helyet foglal el. 

Az illat egyértelműen tavaszi-nyári kreáció és a friss fűszeres, tengeri besorolás nagyon jól leírja a karakterét. 

Fejillat: Tengervíz, menta, keserűnarancs
Szívillat: Kardamom, szerecsendió, levendula
Alapillat: Pézsma, szantálfa, cédrus

Első fújásra a cédrus és a menta friss elegyét érezhetjük, amit finoman körbeleng.  a sós tengervíz aromája. Ez az egész kompozíciót körülöleli. Pár pillanattal később egy édesebb köntösbe burkolózva megérezhetjük a fűszeres illatjegyek kompozícióját, amik mögött finoman érezhető a levendula és a keserűnarancs pikáns elegye. A pézsma és a szantál pár perccel később bújuk elő, egy édesen sós változatban, ami kellemesen lággyá teszi ezt az egyébként friss illatot.


A tartósságát tekintve átlagosnak nevezhető, hiszen bőrön 5-6 órát érezhető, ruhán pedig jóval tovább is. Én elsősorban a 20-as és 30-as korosztályt nevezném a célcsoportnak, hiszen egy friss, sportos, energikus illatról van szó. Egyértelműen nappali illat, olyasmi ami tökéletes suliba vagy munkába. 


Ti milyen férfi parfümöket kedveltek? 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)