NYX Worth The Hype Szempillaspirál Teszt/Vélemény


 Ha egy szempillaspirálnak eleve az a neve, hogy Worth The Hype (Megéri a hájpot) akkor nyilván nagy elvárásokkal kezdjük használni. A NYX egyik újabb termékét egy mini verzióban ajándékba kaptam a legutóbbi Notino rendelésem mellé. Mivel hamarosan itt a Glamour-napok és a NYX termékekre is lesz kupon, így gondoltam írok róla egy bejegyzést, ha valaki esetleg épp szempillaspirált szeretne vásárolni a kuponos akciók alkalmával. Ígérete szerint dúsít és hosszabbít is, ami az én aprócska, egyenesen növő, ritkás pilláimra igencsak ráfér. De vajon betartja amit ígér? 
Ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el a teljes bejegyzést. 



A csomagolás egyszerű, semmi extra, semmi csicsa. Fekete tubus, fehér feliratok és egy kis pink villám díszíti. Hipoallergén termék, így ha valakinek érzékeny a szeme, akkor érdemes vetni rá a egy pillantást, hiszen a drogériákban még mindig kevés az ilyen szempillaspirál. 
A Notino webshopban 3000 Forintba került, itt találjátok. A klasszikus fekete mellett barna, lila és kék színek is elérhetőek belőle. 


A kefe teljesen klasszikus, a végén elkeskenyedő. Épp a megfelelő mennyiségű festéket veszi fel, aminek nincs illata. A festék állaga tökéletes, nem túl folyós, de nem is sűrű. 


A kefe kialakítása nagyon jó, minden kis szempillát el lehet vele érni, nagyon kényelmes a használata. 


Pillák csupaszon és a Worth The Hype egy rétegben felkenve.

Nagyon szépen megemeli a pillákat és eléggé dússá is teszi, anélkül, hogy összetapasztaná őket. Viszont a hosszabbító hatásával nem vagyok teljesen elégedett. 


Csak egy egészen minimálisan hosszabbít, ez a hatás is inkább annak tudható be, hogy megemeli és a pillákat. A tartósságát tekintve, nincs vele gond, kibír egy átlagos munkanapot, 8-10 órás viselést. Nem potyog és nem kenődik el. A lemosása egyszerű, egy sima micellás vízzel is lejön.  

Összegzés: Szépen dúsít és szétválaszt, de a hosszabbító hatása nem túl látványos. Inkább azoknak válhat be, akik egyébként is hosszú pillákkal vannak megáldva. Szerintem így igazán látványos, szép eredményt lehet vele elérni. Rajtam inkább természetes hatású, elmaradt a műszempilla effekt, így nem lett a kedvencem. Ha valaki olyan spirált keres, ami dúsít, de közben nem tapasztja össze a pillákat, akkor szerintem érdemes tenni vele egy próbát. Ár-érték viszonyításban is teljesen korrekt szerintem és tartósságával sincs gond. Plusz egy pont, hogy hipoallergén termék

Értékelés: 5/4

Jó kis spirál, de nem lett a kedvencem. Hétköznapokra szívesen használom, mert egy sietős reggelen, nagyon nagy segítség, hogy a keféje ennyire precíz kialakítású és pont a kellő mennyiségű festéket veszi fel. De ha látványos pillákat szeretnék, akkor nem őt veszem elő.


Ti próbáltátok már a Worth The Hype szempillaspirált? Melyik a kedvenc szempillaspirálotok?

Megjegyzések