Clinique Lash Power Szempillaspirál Teszt/Vélemény


Azt a hangzatos címet is adhattam volna a bejegyzésnek, hogy "A legjobb szempillaspirál amit valaha próbáltam?" de továbbra sem szeretnék különféle clickbait technikákat alkalmazni. A Clinique Lash Power nem újdonság a piacon, sőt szerintem igazi klasszikusnak számít. Én évekkel ezelőtt próbáltam először és már akkor nagyon szerettem, de végül valahogy feledésbe merült. Idén tavasszal a Notino webshopban jött velem szemben és úgy döntöttem adok neki még egy esélyt, mert kíváncsi voltam, hogy vajon tényleg olyan jó e, mint amire emlékszem, vagy csupán az évek szépítették meg a vele kapcsolatos emlékeket. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mennyire vált be, olvassátok el a teljes bejegyzést. 



A Lash Power egy kis karton dobozban érkezik, amin megtalálhatóak a fontosabb információk. Ígérete szerint hosszabbít és hosszan tartó hatást ígér. Maga a szempillaspirál egy szürke-ezüst tubusban érkezik és meglehetősen picinyke. Emiatt utazáshoz szerintem ideális, én legalábbis minden elképzelhető kozmetikumnál figyelembe veszem azt ilyenkor, hogy mennyi helyet foglal. 


A keféje a legapróbb, legvékonyabb kefe, amivel valaha találkoztam, így ideális a mélyen ülő szemekhez, a rövid pillákhoz és az alsó szempillasor kifestéséhez. Tényleg minden pillát el lehet vele érni és mivel a sörtéi egészen sűrűek, így szinte beletapad a szempillákba felvitelkor, megemelve azokat. 
Maga a festék nem túl folyós és nagyon szép fekete. A kefére épp az optimális mennyiség kerül, nem kell lehúznunk róla felesleget.





Pillák csupaszon és pillák egy réteg Lash Powerrel. Azt hiszem a képek magukért beszélnek. Konkrétan dupla olyan hosszúak lesznek a pilláim tőle és gyönyörűen megemeli őket. A dúsító hatása elenyésző, így ha valaki ebből a célból venné meg, az csalódni fog. Viszont ha valakinek hozzám hasonlóan aprócska, egyenesen növő pillái vannak és egyetlen spirállal sem tudja látványosan megnövelni őket, akkor érdemes ezzel tenni egy próbát, még akkor is ha picit többe kerül, mint egy drogériás szempillaspirál. 

A tartósságára nem lehet panasz, rajtam tíz-tizenkét óra viselést követően sem kenődött el, vagy potyogott le. Amit negatívumként meg tudnék említeni, hogy lemosáskor furcsán, apró kis darabkákban jön le a szempillákról, így egy picit körülményesebb a lemosása, mint egy átlagos szempillaspirálnak.


Összegzés: Nagyon örülök, hogy ismét beszereztem, mert pont olyan jó, mint amilyennek az emlékeimben élt. Nagyon látványosan hosszabbít és a használata is egyszerű, a pici kefe miatt. Mióta megvettem, szinte csak ezt használom. Ha valaki elsősorban hosszabb szempillákat szeretne, vagy épp problémái adódnak a nagy kefék használatával, akkor nagyon tudom ajánlani a beszerzését. A lemosása picit nehézkesebb, mint a többi szempillaspirálnak, de nekem megéri rszánni azt az extra fél percet esténként. 

Értékelés: 5/5

Ha nem is a legjobb szempillaspirál amit valaha próbáltam, de azt hiszem a top háromba mindenképpen bekerülne a Lash Power, így jár neki a maximális pontszám. 

Ti próbáltátok már a Clinique szempillaspirálokat? Melyik a kedvenc szempillaspirálotok? 

Megjegyzések

  1. Azért jön le nehezen, mert nem lemosóval, hanem simán langyos vízzel kell gyengéden szinte “lehúzni” a szempillákról a festéket. A Clinique legtöbb spirálja már régóta a melegvízes lemosós technikával “üzemel”, nem igényelnek külön sminklemosót.

    Köszi hogy írtál róla!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy írtál. :) A Clinique Take The Day Off balzsamot használom a lemosásához.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)