Garnier Bio Citromfüves Arclemosó Teszt/Vélemény


A Garnier Bio termékei idén tavasszal debütáltak kis hazánkban. Nagyon kíváncsi voltam a termékekre és első körben a citromfüves arclemosó gélt szereztem be, mert szerettem volna egy frissítő arclemosót a reggeli bőrápolási rutinomba. Ez a termék kifejezetten normál és kombinált bőrre ajánlott és ígérete szerint eltávolítja a szennyeződéseket, anélkül, hogy szárítaná a bőrt. Kíváncsian vágtam bele a tesztelésbe és néhány hét használat után most már tudok róla részletes véleményt írni. Ha kíváncsiak vagytok rá, nekem mennyire vált be, olvassátok el a teljes bejegyzést. 


 A csomagolás szerintem nagyon szép. Nekem tetszik ez a zöld-fehér színösszeállítás. Legjobban a pumpás arclemosókat kedvelem, de ennek sajnos olyan rövid a csőr része, hogy minden alkalommal külön le kell vennem a polcról, nem elég, ha csak alátartom a kezem, mert akkor a flakon oldalára nyomja belőle a gélt. Ez meglehetősen bosszantó. 

Maga a gél kellemes állagú, bár kicsit nyálkás és nehezebb lemosni, mint egy krémes lemosót. Sajnos, habár bio termékről van szó, parfüm van benne, így aki erre érzékeny, az nem fogja kedvelni. 
Az illata egyébként számomra nagyon kellemes, friss citromfű illat. Jól esik reggelente használni, mert tényleg felfrissít, felébreszt. 

Nekem két pumpálásnyi elég belőle egy arcmosáshoz. Különösebben nem habzik, de mégis érzem, hogy alaposan tisztít. A frissítő és tisztító hatásán kívül mást nem tapasztaltam. Nem szárított, de nem változott tőle drasztikusan a bőröm állaga, így ha valaki csodás vár tőle, akkor csalódni fog. Egy nagyon kellemes illatú frissítő terméket kapunk, ami szerintem meglehetősen sokáig elég, amit nem gondoltam volna, mivel csak 150ml-es a flakon. Az ára viszont nagyon kedvező, csak 1490 Forintba kerül. Ha valakinek nincs különösebb gond a bőrével, akkor szerintem meg fogja kedvelni. Negatív hatást nem tapasztaltam, így el fogom használni, habár a pumpája miatt nem lesz a kedvenc termékem.


Összegzés: A pumpája kicsit macerás és habár bio termék, van benne illatanyag. Ezeket meg kell említenem negatívumként. Egyébként egy klassz kis arctisztító azoknak akik nem küzdenek komoly bőrproblémával, csak egy frissítő lemosót keresnek a bőrápolási rutinjukba. Az ára is kedvező és szerintem gazdaságos is.

Értékelés: 5/4

Egy pontot le kell vonnom a pumpa miatt, minden alkalommal bosszant, hogy nem tudom csak simán alá tartani a kezem. Ennek ellenére megszerettem és el fogom használni. Sőt kíváncsi lettem a Garnier Bio vonalának többi termékére is. A Konjac szivacsot már ki is néztem magamnak.

Ti próbáltátok már a Garnier Bio termékeket? Mik a tapasztalataitok?

Megjegyzések