Nivea Clay Fresh Tusfürdő Teszt/Vélemény


A tavalyi évben minden a hab állagú fürdő és testápoló termékekről szólt, idén pedig szinte az összes nagyobb márka agyagos tusfürdővel jelentkezett. Természetesen én is nagyon kíváncsi lettem rájuk és be is szereztem egyet kipróbálásra. A választásom a Nivea Clay Freshre esett, ami három illatban kapható. Ezek közül én is a nagyon izgalmasnak ígérkező gyömbéres-bazsalikomosat választottam. Erről olvashattok most ebben a bejegyzésben egy részletes véleményt. 



A csomagolásról nem szeretnék hosszasan elmélkedni, hiszen a klasszikus Nivea tusfürdők flakonját és designját tarthatjuk a kezünkben. Semmi cicoma, egyszerű, praktikus. 
Az ára 790 Forint és ezért az összegért 250ml tusfürdőt kapunk. Nekem ez a mennyiség napi használat mellett körülbelül tíz napra volt elegendő. 

 Ígérete szerint mélytisztító hatású és bársonyosan puha bőrt varázsol, miközben frissítő hatású is. Az állaga nagyon kellemes. Nem túl folyós és lágy habot képez. Az illata számomra nagyon kellemes. Nehéz körülírni, de szerintem az a tipikus friss, zöld illat. Egy picit kesernyés, a bazsalikomot én nem kifejezetten érzem rajta, de a gyömbér aromája kivehető azért. Nagyon megszerettem ezt az illatot, főleg edzések után használom nagyon szívesen, mert valóban frissítő hatású. 

Az illata nagyon sokáig, több órán át érezhető a bőrön. Nem szárította ki a bőrömet, de nem is éreztem, hogy kifejezettem hidratálta volna, így a száraz bőrűek egészen biztosan a testápoló után fognak nyú
nyúlni a használata után. 

Ennek ellenére nagy kedvencem lett és biztosan ki fogom próbálni a többi illatkombinációt is, hiszen nagyon jól hangzanak. (Agave-levendula és hibiszkus-fehér zsálya)


Ti próbáltátok már valamelyik márka agyagos tusfürdőjét? Mik a tapasztalataitok?

Megjegyzések