My Summer Wishlist 2019


Habár már a nyár közepében vagyunk javából, és ez a bejegyzés már legalább a piszkozatok közt csücsül, csak most volt időm befejezni. Ahogy minden évben megszokhattátok, most is összeszedtem az adott évszakra vonatkozó kívánságlistámat. Most főleg ruhák és kiegészítők kerültek bele, beauty vonalon csak néhány újdonságra fáj a fogam. Ha kíváncsiak vagytok rá, miket szeretnék beszerezni idén nyáron, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést és remélem a végén ti is megosztjátok velem, hogy mi szerepel a nyári kívánságlistátokon. 😄 




Nadrágok - H&M 

Nyáron szeretem a légies, vékony hosszú nadrágokat, amik különféle vidám mintákban pompáznak. Egyrészt kényelmesek, másrészt a szeszélyes időjárásban praktikusak, hiszen előfordulhat, hogy reggel egy picit hűvösebb van, de délután már beköszönt a kánikula. Egy szandállal vagy espadrillesel és egy ujjatlan felsővel, esetleg egy könnyű kis nyári kardigánnal vagy kimonoval szeretem őket viselni. 


Sort - H&M 

Tavaly több sortot is vásároltam, de azok nagyrészt élénk színűek voltak. Idén szeretnék egy picit elegánsabb, sötétebb árnyalatút is. 


Maxiruha - H&M 

Évek óta vágyom egy könnyű kis, basic maxiruhára, de még nem találtam meg a tökéleteset. Ez a piros darab nagyon tetszik és kényelmesnek is tűnik. 


Pólók - Housebrand

Frida nagy rajongója vagyok, tavaly ősszel volt szerencsém megnézni a kiállítást is Budapesten, szóval ez a póló nekem szinte kötelező. A Vissza a jövőbe filmek pedig gyerekkorom nagy kedvencei voltak, így egy kis nosztalgia lenne ezt a pólót viselni. 






 Ujjatlan felsők - H&M 

A legnagyobb melegben általában ezeket viselem és van belőle itthon jópár árnyalatban, de úgy érzem basic darabokból sosem vehet az ember eleget, másrészt nyilván egy idő után el is használódnak. Ezúttal ezt a rozsdaszínűt és egy sima nude árnyalatot választottam ki.  Nem túl extra, de a hétköznapokon nekem a kényelmes a legfontosabb.




Cipők - H&M 

Nagyon régóta vágytam már egy rose gold papucsra és a H&M webshopban végre kapható. Ez a cuki csíkos espadrilles pedig a leárazott termékek között található.


Táska - H&M 

Nagyon tetszenek ez a kerek táskák, de még nem volt alkalmam beszerezni egyet sem. Nyárra viszon tökéletes kiegészítő lenne. 




Hajcsatok - H&M 

Utoljára szerintem tinikoromban hordtam hajcsatot, azokat a színes kis pillangósakat. Pedig tényleg mutatós kiegészítők és most, hogy rövidebb a hajam még praktikusak is lennének.



Engem általában mindennel meg lehet venni kilóra, ami kókuszos, így természetesen azonnal kívánságlistás lett a Nivea új testápoló szufléja is. Van belőle cseresznyevirágos változat is, azt is szívesen kipróbálnám. 





Használtam már Niacinamide terméket az arcápolási rutinomban, így azonnal felkeltette az érdeklődésemet a Revolution tisztító spray. Szupernek tartom, hogy a márka folyamatosan fejlődik és most már bőrápolási termékeket is forgalmaznak, mégpedig nagyon kedvező áron.



A Makeup Obsession márka is új számomra, de nagyon szimpatikusak a termékeik. Elsőként ezt a Give Me Some Sun névre keresztelt palettát szeretném kipróbálni, ami már csak azért is praktikus, mert a nyári színemhez passzoló árnyalatok is vannak benne, de ha épp sápadtabb vagyok, akkor is találnék benne megfelelő színt.





Colourpop Sweet Talk

A Colourpop Sweet Talk paletta már a tavaszi kívánságlistámon is szerepelt, de sajnos még nem volt alkalmam beszerezni. Az az igazság, hogy vágok egy jó kis ingyenes szállításos akcióra. Egyébként továbbra is azt gondolom, hogy ez egy olyan paletta amit egész évben ki lehet használni. 


Ez volt tehát az idei nyári kívánságlistám. Remélem, hogy hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést és esetleg tudtatok belőle ihletet meríteni. 

Ti miket szeretnétek beszerezni a következő hetekben?



Megjegyzések

  1. Szuper kívánságlista! A rövidnaci megvan nekem, nagyon szeretem! És már én is ezer éve vágyom egy olyan táskára! *-*

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)