Makeup Revolution Reloaded Highlighter Teszt/Vélemény


Nincs túl sok highlighterem és ezek nagy része is a drogériás árkategóriából való, mert szerintem ez tipikusan a sminktermék, amiből az olcsóbb márkák kínálatában is találhatunk szuper darabokat. Ezúttal a Makeup Revolution Reloaded highlighterek közül próbáltam ki egyet, amiről ebben a bejegyzésben olvashattok részletesen. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan teljesít, olvassátok el a teljes posztot. 



Kezdjük a külsőségekkel, vagyis a csomagolással. A termék 1500 Forintos ára miatt nem vártam tőle sokat ebben a tekintetben. A rose gold fedél hajlamos karcolódni és gyűjteni az ujjlenyomatokat.  Egyébként jól záródik, nyaralásra is magammal vittem. Nagyon tetszik a felülete, szerintem csodásan mutat, ez a hullámos minta, szinte sajnáltam belenyúlni. Én a Dare To Divulge árnyalatot választottam, ezen kívül még hét szín közül választhatunk, vannak egészen világosak és sötétebbek is, hidegebb és melegebb tónusok is, így szerintem mindenki találhat a bőrszínének és ízlésének megfelelő árnyalatot.


A 10 grammos mennyiség szerintem évekre elegendő lehet, különösen, hogy a termék nagyon-nagyon pigmentált. 


Csak éppen hozzáérintem az ujjamat és már ennyit felvesz. Ez a mennyiség nekem elég az arcomra és a szám fölé is, így ahogy már mondtam, biztosan nagyon sokáig ki fog tartani. 


A pigmentáltsága miatt egyébként szemhéjpúdernek is lehet használni, gyönyörűen mutat úgy is, vagy akár csak a szemöldökcsonton, belső szemzugban. 


Eldolgozva igazi brutál fényes hatást kelt Nekem picit sok is hétköznapokra, akkor jobb szeretem a finomabb, lágyabb fényű highlightot, de nyaralásra, buliba szerintem simán bevállalható, akár testcsillámként is. A textúrája közepesen puha, nem karcos, vagy túl púderes és szépen megtapad a bőrön.


A tartósságát tekintve a nyári melegben rajtam nyolc órát kibírt, csak a szem fölött és az orromon kopott kicsit, de az arccsontot szépen megmaradt. 


Mindent összevetve, szerintem nagyon jó kis darab. Mióta megvan, szinte csak ezt használtam és nagyon megszerettem, szerintem más színeket is fogok vásárolni belőle. 


Összegzés: Ha olyan highlightert kerestek, amiből nagy színválaszték van, pigmentált, tartós és mégis pénztárcabarát, akkor érdemes tennetek vele egy próbát. Utazáshoz is ideális és a legnagyobb melegben sem tűnt el a bőrömről, ráadásul használható szemhéjpúderként is, vagy testcsillámként is. Szerintem nagyon jó kis termék, bár nem egy hétköznapi, visszafogott darab, de nyárra simán bevállalható.

Értékelés: 5/5

Nekem nagyon tetszik, szívesen használom és nem tudnék benne hibát találni. Biztosan fogok még más árnyalatokat is venni, kapásból a Make an impact tetszik legjobban.

Van kedvenc highlighteretek? Kedvelitek a Makeup Revolution termékeit?

Megjegyzések