Farmona Tutti Frutti Peeling Teszt/Vélemény


Az idei nyár eddig nem okozott csalódást és igazán meleg időnk van. Emiatt szerintem mindenki picivel több bőrt villant, aminek ápolására ezért nem árt extra figyelmet fordítani. Évek óta a Farmona bőrradírjait használom, már többet kipróbáltam, ezúttal a Farmona Tutti Frutti Banana & Gooseberry mellett le a voksomat és erről mesélek most nektek ebben a bejegyzésben. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok végig a bejegyzést. 

A Farmona Tutti Frutti cukros peelingek egy nagy, 300 grammos tégelyben érkeznek. Ez a mennyiség nekem általában egy hónapig elegendő. Eddig mindegyik illat belopta magát a szívembe, különösen a kivis és a mangós. 
Ebben a posztban a banános-egreses szerepel, aminek valami fantasztikusan édes és egyben fanyar, nagyon frissítő illata van, ami sokáig meg is marad a bőrön.


Az állaga sűrű és krémes, könnyű használni akár a zuhany alatt is. Durvább, cukros peeling lévén kevés is elegendő belőle.


Hatékony radíroz és nem szárítja a bőrt, sőt mivel kifejezetten zsíros-krémes állagú, nem is érzem azt, hogy használata után vastag réteg testápolót kellene magamra kennem, ami ebben a melegben különösen jó hír. Mivel én önbarnítót használok, ezért nekem igazi must have termék egy jó peeling és eddig ez vált be a legjobban a hab állagú önbarnítókkal. Ha az árát nézzük, akkor a különféle illatok 1200 és 1700 Forint körül mozognak, ami szerintem nagyon kedvező egy valóban hatásos peeling tekintetében. Egyébként az illatból kapható testvaj, folyékony szappan és tusfürdő is.


 Ismeritek a Farmona Tutti Frutti termékeket? Milyen bőrradírt vagy peelinget használtok nyáron?

Megjegyzések

  1. Én pont bőrradírt keresek (DM, Rossmann polcain nem nagyon találok semmit), úgyhogy nekem most jól jött ez a poszt. Szimpatikus, hogy nyári illata van. Mondjuk nekem az is fontos, hogy cruelty free legyen, de hát nem nagyon van ebben választási lehetőség.
    További szép nyarat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos nehéz találni olyat találni, ami cuelty free és nem kerül egy vagyonba. Szép nyarat Neked is! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)