A nap szettje (Rachel kérésére)

Ezt a szettet pár napja kreáltam és Rachel pont egy ilyet kért, ami vicces mert éppen ezt akartam ma felrakni. :) Barátnő-telepátia. ;)
Kényelmes, csajos, kicsit boho szett, ami bátran felvállalható egy koncerten, vagy akár egy randin is.

Szükséged lesz egy nem túl rövid és szűk farmersortra. A képen látható egy Zara darab, de olcsóbban vehetsz hasonlót a New Yorker-ben is. Vagy akár te magad is elkészítheted, ha hajlandó vagy feláldozni egy régi megunt farmert. Vágd le combközépig a szárát, majd hajtsd vissza és varrd fel. A zsebéhez varrj vagy tűzz fel egy masnit és már kész is. :) A barackszínű felső a Pimkie-től van. A cipő Stradivarius, hasonlót a Humanic is árul. A táska Zara, a kendő pedig Tally Weijl. Ha koncertre készülsz ne viselj túl sok ékszert, mert csak zavarnak a táncban és a bulizásban és könnyen lehet hogy megsérülsz tőlük vagy valaki más sérül meg, ha véletlenül összeütköztök, stb. A fülbevaló Promod, a karkötő pedig Mango. Ilyen fülbevalóhoz érdemes egy kis szilikon rögzítőt venni, amit fel tudsz tűzni a végére, így biztosan nem esik ki a füledből.
A szetthez szerintem a Hugo Boss "Boss Orange" illata passzol leginkább. Ezt a Douglas-ban keressétek. A körmödet egy halvány, barackos árnyalattal fesd ki. A képen látható Essence lakk enyhén csillámos, ami ellensúlyozza a halvány színt.
A szetthez illő smink-ről itt találtok egy videót, amiben képről-képre készül az elkészítése. Én egy kicsit változtattam rajta, ezért leírom szépen sorjában, hogy hogyan készíthetitek el. Hasonló lesz, mint a videóban.
  • Alapos arctisztítás és hidratálás után érdemes sminkalapozó bázist felkenni, amitől tartósabb lesz a sminked. Ha igazán profi akarsz lenni használhatsz szemhéjpúder alapozó bázist is. Nekem mindkettő a DM saját márkájától az Alverde-től van.
  • Kend fel az alapozódat és ügyelj rá, hogy mindenhol egyenletesen oszlasd el. (Essence Stay All day a képen)
  • Használj korrektort ha szükséges.
  • Fixáld az alapozást és a korrektort púderrel. (Essence a képen)
  • A belső szemzugodba felül és alul kend fel a csillámos rózsaszín-barackos szemhéjpúdert. (L'Oréal 152-es Platinum Beige árnyalat)
  • A szemhéjad külső és felső részére kerüljön az Essence 25-ös Go all girlie árnyalata, úgy hogy a két szín között maradjon egy kis rész üresen.
  • Ide kerül az Essence Blossom etc. lila szemhéjpúderduójának sötétebb árnyalata.
  • Satírozd el a színeket.
  • Most jön a változtatás: a szemed alatt, a szempilláid tövébe nem kék, hanem a lila duó világosabb színe kerül majd.
  • Húzd ki a szemed fekete, vagy lila szemceruzával, amelyik jobban tetszik. :) (Essence képen)
  • Fesd ki a szempilláidat (Essence Multi Action False Lashes a képen)
  • Vigyél fel highlighter púdert az arccsontodra. (Essence Blossom etc. a képen)
  • Kenj fel egy kis színtelen szájfényt, vagy ajakápolót. (Essence ajakbalzsam a képen)
Találtam egy különleges hajfonatot, ami szerintem passzol ezzel a sminkkel és szereléssel. Az egyik kedvenc haj és smink gurum, Bubz videójából tanulhatjátok meg az elkészítését. Íme!
Nagyon bonyolultnak tűnik, mint Bubz összes frizurája, de igazából rém egyszerű. Ne keseredjetek el, ha elsőre nem sikerül. :)



Mit gondoltok a szettről? Szoktátok befonva hordani a hajatokat? :)

Moon Angel

Megjegyzések

  1. Áh de jó :D köszönöm
    Az egész annyira jó. A cipő helyett mondjuk lehet, hogy egy halvány színű tornacipőt húznék fel, mert ebben a cipőben nem tudnék egy koncertet végigugrálni :D
    A gatyás ötlet nagyon tetszik, és mivel szeretem átalakítgatni a cuccaimat lehet, sőt tuti csinálok egy ilyen gatyát is.
    A hajammal még egy kicsit várni kell, hogy hosszabb legyen és tudjak ilyen hajat csinálni, de egyébkén t amikor hosszabb volt sokszor hordtam oldalra kötve -hogy az egyik vállamra lógjon a fonat. Köszönöm mégegyszer

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)