A nap szettje

A mai nap szettje egy visszafogott összeállítás. Viselheted rokonlátogatás vagy nyaralás alkalmával, amikor templomot vagy múzeumot látogattok meg.

Szükséged lesz egy világoskék, enyhén koptatott csőfarmerre. A képen látható egy Pimkie darab. A szűkített derekú, decens blúzt a Stradivaruis-ban vehetitek meg. Remekül passzol hozzá a barna Pimkie öv. Válassz hozzá egy kényelmes sarut. Az itt látható darab a Tally Weijl-ben található. A kis méretű válltáskában elférnek a papírjaidat és szájfényed. Ezt a Zara-ban találod. A türkiz köves, tollas fülbevaló a H&M-től a baglyos medál pedig a Bijou brigitte-től van.
A körmödet ne fesd túl élénk színűre, egy francia manikűr vagy egy nude színű lakk tökéletesen passzol a szetthez. A képen látható lakkot a H&M-ben veheted meg.
Ne válassz túl édes, erős parfümöt, helyette viselj egy finom, kellemes illatot, ami jó benyomást tesz a többi emberre. Ilyen a Hypnose Senses a Lancome-tól. Ezt a Douglas-ban vagy Müller-ben is megtalálod.
A hajadat kösd egyszerű lófarokba, vagy tűzd fel egy elegáns kontyba, így a fülbevaló is jobban látszik majd.
A szetthez illő smink a következőképen készül:
  • Arctisztítás és hidratálás után kenj fel egy mattító alapozót, ami meggátolja hogy a bőröd fényessé váljon még akkor is, ha nap közben nincs időd megigazítani a sminked. (Essence Clear&Matt a képen)
  • Használj kompakt púdert az alapozó fixálására. (Essence a képen)
  • A képen látható négyes szemhéjpúder-paletta barackos árnyalata kerüljön a belső és alsó szemzugodba, a világosabb barna a szemhéjad közepére és a sötétebb a külső szemzugodba. Ugyanezeket a színeket vidd fel vékonyan alulra is. Satírozd el a színeket. A legvilágosabb színnel emeld ki a szemhéjcsontodat, finoman satírozd el a többi színnel. (Catrice a képen)
  • Húzd ki a szemed fekete vagy sötétbarna szemceruzával. (Rimmel a képen)
  • Fesd ki a szempilládat két rétegben. (L'Oréal a képen)
  • Kenj fel egy halvány pirosítót vagy highlighter púdert az arccsontodra. (Essence Silky Touch Blush a képen)
  • A szádat egy halvány barackos-nude szájfénnyel fesd ki. ( Essence Stay with me a képen)


Mit gondoltok erről a szettről? Ti hova viselnétek?

Moon Angel

Megjegyzések