Nyári ékszertrendek

Az idei nyár legdivatosabb ékszereinek zömét a természet és az állatvilág ihlette. A tollas, állatfigurás és virágos darabok remekül kombinálhatóak, de önmagukban is nagyon látványosok. A lényeg most is mint mindig: a kevesebb néha több. :)

A fülbevalók között egyértelműen a tollak viszik a pálmát. A legmenőbb darabokat ezek díszítik. nagyon divatosak még a madaras, különösen a baglyos függők és a szárnyas ékszerek is. A hippie stílusú hosszú ruhák legjobb kiegészítői, de egyes darabok az elegáns szettekhez is remekül passzolnak.



Ha valami különleges ékszert szeretnél beszerezni, válassz egy állatos gyűrűt. A baglyok itt is nagy népszerűségnek örvendenek, de szinte minden állattal találkozhatsz ilyen formában. Egyszerre csak egy állatos gyűrűt viselj és ügyelj rá hogy a többi ékszered, egyszerű, visszafogott darab legyen.



Ha a tollas vagy állatfigurás ékszerek Neked túl extrémek, válassz egy karakteres virágos gyűrűt. Az idén a hatalmas, feltűnő darabok a legdivatosabbak.



Idén nyáron különösen menőnek számítanak a gyümölcsös ékszerek. A fagylaltszínű ruhák legjobb kiegészítői és biztos lehetsz benne hogy nem köszön vissza rád minden második emberen.



Az állatmotívumok és a tollak nem csak a gyűrűkön hódítanak. Rengeteg ilyen nyaklánccal találkozni az olcsóbb üzletekben is és a bizsus boltokban. Ha trendkövető szeretnél lenni szerezz be egy baglyos nyakláncot, ha pedig inkább az egyediségre utazol, akkor válassz egy elefántosat, vagy tigriseset. Ezek is ugyanolyan divatosak.



A virágos ékszerek úgy tűnik megunhatatlanok, hiszen minden nyáron ott sorakoznak a boltokban. Idén a merészebb, feltűnőbb darabok a divatosak. Ha igazi hippie lány akarsz lenni, szerezz be párat és viseld őket hosszú szoknyával és saruval.



Ha az eddigi ékszerek Neked túl komolyak, akkor sem kell csüggedned, hiszen idén nyáron nagyon divatosak a vicces, színes, néha meghökkentő ékszerek.



Idén nyáron a hajadat is felékszerezheted. A hajpántok mellett különösen divatosak a merész hajcsatok és a színes hajtincsek is. A masnis hajpántokat viseld édes ruhákkal és balerinacipővel.




Így a kis összeállítás végén lenne pár kérdésem: Ti melyik darabokat viselnétek legszívesebben? Vannak olyanok, amik már a szekrényetekben várják a nyarat? Esetleg van olyan amit biztosan be akartok szerezni?

Moon Angel

Megjegyzések