A nap szettje

A mai nap szettje egy kényelmes, egyszerű, mégis divatos összeállítás olyan darabokból amik minden lány szekrényében ott lapulnak. Mivel hamarosan kezdődik a tanítás ezért ezentúl minden héten lesz majd 1-2 szett ami kifejezetten iskolai viseletnek készül. Ez lenne az első.

Szükséged lesz egy sima, sötétkék csőfarmerre. A képen látható a Tally Weijl-ből van. Válassz hozzá egy fekete, színes mintás pólót. Én ezt a New Yorker felsőt néztem ki. Remekül illik a szetthez egy színes tornacipő, de viselheted sima fekete-fehérrel. Nekem ez a lila Converse a legszimpatikusabb. Ha nem kell sok cuccot magaddal vinned a suliba, válassz egy kisebb táskát. Ez a vidám, masnis Tally Weijl oldaltáska tökéletesen passzol a szetthez és nagyon csajossá teszi. Mivel a szetthez illő frizura szabadon hagyja az arcodat, azért válassz egy karakteres fülbevalót. Ha hosszúkás az arcod, a képen látható H&M karikafülbevaló az ideális választás számodra. Ha kerek az arcformád válassz egy lógós fülbevalót. A nagy fekete gyűrű különösen divatos kiegészítő idén ősszel.
A körmödet fesd valamilyen a ruhákon is megtalálható színűre és a lilát választottam, szerintem nagyon vagány dolog a cipővel megegyező színű lakkot használni.
A parfümöd legyen is friss, üde, könnyed illat, mint amilyen a "Fly High" a Mexx-től. Ezt szinte minden drogériában be tudod szerezni.
A smink elkészítését leírom pontról pontra.
  • Mindenképpen tisztítással és hidratálással kezdj. Válassz a bőrtípusodnak megfelelő termékeket.
  • Kend fel az alapozót és dolgozd el gondosan, hogy ne maradjon foltos a bőröd. Különösen ügyelj az áll, a nyak és a hajvonalad környékére.
    (Essence Soft&Natural)
  • Ha szükséges használj korrektort a bőrhibák és a szem alatti karikák eltüntetésére. Fixáld púderrel az alapozót, válassz mattító púdert, hogy a bőröd ne kezdjen csillogni néhány óra elteltével. (Essence Mattifying Compact Powder)
  • Húzd ki a szemed egy fekete tussal. (Rimmel)
  • Fesd ki a szempilláidat két rétegben. (Maybelline The Volum' Colossal)
  • Vigyél fel egy nude vagy halványrózsaszín tartós szájfényt. (Essence Stay with me)
A szetthez passzoló frizura lehet egy egyszerű lófarok is, de nekem személy szerint nagyon tetszenek a kontyok. Itt megnézhettek egy most nagyon divatos konty viseletet. Rövidebb hajból is el lehet készíteni. :)

casual




Remélem tetszett a szett és hasznosnak találtátok a videót is. Ti mit viseltek általában a suliban?



Moon Angel

Megjegyzések