A nap szettje

Végre megérkezett a nyár. :) Ennek örömére készült a mai nap szettje. Szellős, meleg arany és sárga színekkel. Olyan akár az aranyló homok a sivatagban vagy a tengerparton. Kényelmes, ám egyben nagyon nőies is, felveheted városnézéshez, randira, shoppingoláshoz, családi programokhoz vagy akár egy nyáresti buliba is. Mindenféle alakhoz passzol, de az alacsony termetűek válasszanak inkább egy magas sarkú platform szandált a saru helyett. ;)

Szükséged lesz egy bézs vagy krémszínű, A-vonalú térdig érő szoknyára és egy sárgás árnyalatú felsőre. A képen látható darabok a Pimkie-től vannak. Válassz hozzá ugyanolyan árnyalatú cipőt és táskát, az összhang kedvéért. A csokoládészínű saru a H&M-ből, míg a táska a Tally Weijl-ből van. A szetthez természetesen arany színű kiegészítők passzolnak leginkább, de választhatsz fa ékszereket is. Én ezt a hosszú Mango nyakláncot, az álomcsapdára emlékeztető H&M fülbevalót és a sárga Mango napszemüveget képzeltem el hozzá.
Ehhez az összeállításhoz egy meleg, édes, nőies parfüm illik, mint amilyen a "Miss Dior Chérie" Christian Dior-tól. Ezt megtalálod a Douglas üzleteiben. A körmödet fesd arany színűre, vagy készíts francia manikűrt. Ha sokat tartózkodsz a napon ne feledkezz meg előtte legalább 1 órával bekenni magad naptejjel.

A smink elkészítését leírom pontról pontra:
  • Természetesen az első lépés az arctisztítás és a hidratálás legyen. Válassz olyan arckrémet ami gyorsan beszívódik. A Nivea Visage Make up Starter direkt sminkeléshez készült.
  • Melegben a bőr hajlamos a csillogásra és a zsírosodásra ezért válassz hab állagú, púderes alapozót. Szánj időt az eldolgozására, különösen a hajvonalad és az állad környékén. (Essence Soft Touch Mousse)
  • A sötét karikákat és a bőrhibákat tüntesd el korrektorral. (Essence Stay All Day Concleaner)
  • Ecsettel vigyél fel púdert az arcodra, hogy fixáld az alapozót. Ha zsírosodásra hajlamos a bőröd válassz mattító púdert. (Essence Mattifying Compact Powder)
  • Az Essence Bohémia kollekció szemhéjpúderei közül a legvilágosabb árnyalatot vidd fel a belső szemzugodba és dolgozd el a szemhéjad negyedéig. A sárgás terrakotta árnyalat kerüljön a szemhéjad közepére. Dolgozd össze a két színt, hogy ne maradjanak éles vonalak. A barna árnyalatot vidd fel a külső szemzugodba. Dolgozd el alaposan. Ugyanígy vidd fel a színeket vékonyan az alsó szempilláid tövébe. A halvány barack színű Essence szemhéjpúderrel emeld ki a szemöldökcsontod és most össze a többi színnel.
  • Húzd ki a szemed egy barna szemceruzával, esetleg barna szemhéjtust is használhatsz. (Rimmel)
  • Fesd ki két rétegben a szempilláidat. (Maybelline Cat Eye)
  • Vigyél fel pirosítót az arccsontodra. (Essence Silky Touch Blush)
  • Kenj fel egy átlátszó szájfényt. (H&M)
A szetthez illő frizura egy konty ami hagyja érvényesülni a különleges fülbevalót. Itt találjátok az elkészítését. Már vállig érő hajból is el lehet készíteni. Csupán hajgumira és néhány hullámcsatra van szükség hozzá.

golden sand




Remélem tetszett ez a szett. :) Milyen legyen a következő összeállítás?



Moon Angel

Megjegyzések