Új Essence termékek

Minden tavasszal és ősszel megújul az Essence szortimentje, azaz a régi termékeket újak váltják fel. Már javában zajlik a tavasszal piacra dobott termékek kiárusítása, szóval érdemes benézni a Rossmann-ba, mert 299Ft-ért árulják őket. :)
Az "I love" kollekció részeként már megismerhettetek néhány új állandó terméket, de most itt van a teljes új szortiment. Bevásárlólistát készíts! :)


Metálos csillogású hosszan tartó szemhéjpúderek. Az ezüst és a barna nálam létszükséglet! :D


Új mono-szemhéjpúderek. A matt fekete és a teljes alsó sor kellkellkell! :D


Új négyes szemhéjpúder paletták. Az első cukorkaszínű nagyon tetszik, de negyedikkel is szemezek. :)


Szinte minden nívós márka piacra dobott már ilyen spirált, várható volt, hogy az Essence is jelentkezik majd egy 2in1 spirállal. Ő lenne az. Jelenleg 8 szempillaspirálom van, de annyira kíváncsi vagyok rá, hogy szerintem ő lesz a 9. :D


Folyékony szemhéjtusok. Sima és vízálló változatban. :)


Hosszan tartó szemceruzák. Kék szeműeknek a dupla kék kötelező! :)


Rúzsok. Nem vagyok nagy rúzs-rajongó és az Essence rúzsairól nem sok jót hallottam eddig, éppen ezért nem is bocsátkozom nagy véleménynyilvánításba. :)


Új szájfények. A fedő-szájfények érdekes újdonságnak ígérkeznek és az új XXXL Nudes szájfény-re is kíváncsi vagyok. A Whoom Boom trendkiadásból megmaradt színváltós szájfényeket is újra-hasznosították. :D Aki szereti az extra dolgokat és nem sikerült beszereznie tavasszal (ami eléggé valószínű mert csak a jóég tudja hol lehetett kapni :S) annak érdemes rá beruháznia.


Átlátszó fixáló és mattító púder!Na ő mindenképpen kell-kategória. Már a matrózos kollekcióban kinéztem de sajnos nálunk nem került a boltokba. Mindenkinek ajánlom aki szereti a természetes hatású sminket. :)


A körmeink télen is csodaszépek lesznek! A kék Cracking lakk és franciamanikűr matricák nagyon tetszenek.


Mattító papír és vízálló szemceruza. Mindkettő nagyon hasznos darab, olyanok amik talán nem kellenek az év minden napján, de néha "életet menthetnek". :D


A végére hagytam a legjobbat! Gyönyörű, divatos és legfőképpen alapdarab mindenkinek aki kicsit is komolyan veszi a sminkelést. Púder és pirosító ecset. Mindkettő kellkellakarom! :D



Ti mit választottatok ki kapásból? Mi az amin még gondolkoztok? Mi a véleményetek az új termékekről?



Moon Angel

Megjegyzések

  1. A mattító-púder, a nude szájfény nálam must-to-have. aztán kipróbálnám a 2in1 spirállt is. Viszont a vízálló szemcerkát én nem ajánlom. Nekem tusban van és gyorsabban lekopik mint a nem vízálló :D Ha a ceruza is hasonlóan vízálló, akkor sztem felesleges pénzkidobás :)
    Beveszem vmelyik nap végre a Rossmann-t és felvásárlom az akciós részleget :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)