2012 tavasz-nyár trendek

Összegyűjtöttem a szezon legmenőbb trendjeit, a nálunk is elérhető márkák kínálatából. Első látásra talán úgy tűnhet hogy nincs különbség a tavalyi tavaszi-nyári szezon és a mostani között, ha jobban megnézitek, az idei kollekciókban, sokkal több a szögletes vonal, és nagyon erősen megjelenik a 80-as évek divatja, valamint a retro stílus is a szabások terén.

Virágeső

flowers



A virágos holmik idén is nagyon divatosak. De mint mindig most sem ajánlott túlzásokba esni. Egy virágos ruha mellé, semmiképpen ne válassz virágos cipőt, vagy ékszert. Természetesen nem kell az egész ruhatáradat virágosra cserélni, főleg ha nem érzed közel magadhoz a trendet. De egy szép virágos sál, vagy hajdísz minden ruhatárba beépíthető. :)


Csilli-villi


glitz,glam,shiny



Reneszánszukat élik a 80-as évek lakk és flitter trendjei. Ezeket nem túl egyszerű a hétköznapi ruhatáradba beépíteni, de egy lakktáska, vagy kövekkel díszített felső szuperül mutat farmerral is. ;) A flitteres cuccokban pedig nyomulhatsz a bulikban.


Átlátszó és csipke

lace



Ez a bájos és szexi trend idén is hódít. Ha túl merésznek érzel egy csipkés ruhát, vagy felsőt, válassz inkább egy kiegészítőt. Idén az ékszerek, táskák és cipők terén is hódít ez a trend.


Élénk színek

rainbow



Ha szereted a rikító színeket ez a szezon neked kedvez. Most ugyanis akár 2-3 színt is viselhetsz egyidejűleg és nagyon divatosak a gyerekkorunkból ismert tiltott párosítások, mint a lila-zöld, piros-kék vagy pink-sárga.


Masnik

bows



Masnik mindenütt. Ruhákon, ékszereken, táskákon, cipőkön. Persze ezúttal sem ajánlott túlzásokba esni, de például egy csipkés ruha, egy masnis táskával tökéletes párosítás. Ha úgy érzed nem tudnál viselni egy masnis táskát, vagy felsőt, válassz egy hajgumit, vagy hajpántot. ;)


Rojtok, tollak és baglyok

feathers, owl, fringes



Még mindig hódítanak. :) A tollas fülbevalók helyett viszont idén a tollas nyakláncok kerültek előtérbe, a baglyok még mindig a kedvenceink, ott vannak szinte minden elképzelhető ékszeren. A rojtos holmik közül idén a western stílus viszi a pálmát, a tavalyi 20-as évek stílusát kiütve a nyeregből. Ráadásul ez a három trend nagyon jól megfér egymás mellett és szuperül kombinálhatók. A rojtok és a virágok duettjével pedig modern városi hippy szerkókat kreálhatsz.


Állati

animal



Az állatmintás cuccok most is nagyon menőnek számítanak, habár a ruhadarabok terén most kevésbé tűnnek fel, a főszerep inkább a kiegészítőké. Ez viszont remek hír, hiszen egy cipőt vagy egy táskát sokkal könnyebb beépíteni a mindennapi szettekbe. De ez persze nem azt jelenti, hogy egy szexi leopárdmintás felsőben, egy szűk farmerban és egy magassarkúban nem te leszel a buli királynője. ;)


Egzotikus

exotic



Idén is nagyon divatosak, a trópusi, indiai, keleti és dél amerikai ihletésű darabok. Itt bátran viselheted az ékszereket és a ruhákat egyszerre egy saruval, a keleti kultúrákban nem nagyon ismerik a kevesebb néha több szlogent. :) Viszont ha nem szeretnél Pocahontasként tündökölni, akkor is beépítheted a trendet a ruhatáradba például egy különleges ékszerrel, egy saruval vagy egy táskával.


Klasszikus

classics



Az örök darabok ismét menőnek számítanak. Nézz körül anyukád vagy a nagymamád holmijai között, vagy kutass vintage boltokban. Ezek a holmik sohasem mennek ki a divatból és nagyon egyszerűen beépíthetőek a mindennapi ruhatáradba. A ballonkabát ugyanúgy viselhető szexi ruhával, mint farmerrel, a fekete zakót pedig felveheted magassarkúhoz vagy tornacipőhöz is. Egy kis köves fülbevaló pedig minden estélyiruhához passzol. ;)


Cukorka színek

pastelle



Az egyik legkönnyebben variálható trend, hiszen jól mutat virágok, csipke, masnik mellett, de akár az élénk színekkel is. Viselheted nőiesen, sportosan, visszafogottan, merészen. Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik szín áll jól neked, válassz egy kevésbé domináns darabot, például egy sálat, vagy ékszert és ezt építsd be a ruhatáradba. :)


Ti melyik trendet kedvelitek a legjobban? Van olyan amit már viseltek is? Szeretnétek szetteket látni az összeállítás darabjaival? :)

Info: Ha kíváncsi vagy egy-egy darabra, csak kattints a képre és meg tudod nézni a márkát, valamint az árat. ;)


Moon Angel

Megjegyzések

  1. én nagyon inspirálódtam ...
    ami nekem nagyon bejövős: az egzotikusból a balszélső ruha, a pink sál, az állatamintásból felül a piros tárca,a rojtosból a csizma és a tollas póló, az élénk színekből mindegyik, a csilli-villiből minden.
    nagyon szuper! :-)

    VálaszTörlés
  2. nekem a nagyon színesek a virágosak az utolsó kép és a baglyosak :))
    esztike

    VálaszTörlés
  3. Ami igazán nekem való az a klasszikus, az egzotikusból egy két darab, a tollas dolgok.)

    VálaszTörlés
  4. A csillogó saru a 2 csipkés sötét felső és a színesből a telitalpú meg a zöld felső a kék nacival tiszta Emmis....:)

    Emmi

    VálaszTörlés
  5. cukorka színek és masnis összeállítás nagyon jó lett! :) szeretem a blogodat mert olyan jók az ilyen postjaid :))
    Mancsa

    VálaszTörlés
  6. Kell egy olyan hosszú Mango ruha!!!:)

    Nóri

    VálaszTörlés
  7. Ááá ez a bejegyzés nagyon szupi lett!!Imádom!! Mosolygóska :D

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    A csipke és a cukorka szinek nagyon tetszenek! :)
    Üdv
    Zsuzsi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)