Rimmel újdonságok amikre érdemes figyelni

Tavasszal természetesen a Rimmel is mindig jelentkezik új termékekkel. Elhoztam nektek azokat, amikre szerintem érdemes odafigyelni. Néhány már nálunk is kapható. :)

rimmel


  • Wake Me Up alapozó - 15-ös fényvédőfaktorral és ragyogásfokozó részecskékkel az élettel teli bőrért.
  • Glam Eyes gél állagú tus - furi a kupak ami egy kis ecsetet rejt. :) Mindenesetre szívesen kipróbálnám.
  • Extra Super Lash szempillaspirál - csak így szerényen! :D Vajon olyan jó mint a régi termék és csak a csomagolás változott?
  • Scandal'Eyes - A tévében már reklámozzák ezerrel. Állítólag botrányosan dús és hosszú szempillákat csinál. Nos az egyetlen botrányos dolog amit én észrevettem a kipróbálása során, az a kefe. Ekkora böszme valamit! :D Egyszerűen lehetetlen kifesteni úgy a szempilláimat, hogy ne kenjem össze magam homlokig. Az eredmény pedig nem olyan látványos mint amit ígér. Jónak jó, de nem esik le tőle az ember álla.
  • Scandal'Eyes Extreme Black - extrán fekete változatban is megjelent. Nálunk egyenlőre nem láttam.
  • Extra Wow Lash - állítólag hosszú és szétválasztott szempillákat varázsol. Már nálunk is kapható
  • Rimmel Kate Lasting Finish - Kate Moss tervezte ezt a rúzst. Gyönyörű színekben kapható. A nude és a piros is fantasztikusan szép.
  • Match Perfection púder - talán már több szettben is láttátok hogy betettem ezt a púdert a sminktermékek közé. :) Ez egy krémes, simulékony púder ami utánozza a bőr tónusát, így tökéletes fedést ad. A tok kétszintes, az aljában tükör és szivacs is van. Kapható korrektor és alapozó is a Match Perfection családból. Már nálunk is kapható.
  • Traffic Stopping szemhéjpúder trio - róluk már írtam korábban is, de ezt a gyönyörű lila triót még mindenképpen meg akartam osztani veletek. :) Már láttam őket kirakva és a legközelebbi alkalommal le is csapok rá szerintem. :)

Mit gondoltok a Rimmel termékekről? Használtok tőlük valamit? :)



Moon Angel

Megjegyzések

  1. a szemhéjpúder trio nagyon tetszik,és szívesen kipróbálnám a gél állagú tust is

    VálaszTörlés
  2. Nekem is a szemhéjpúder trio tetszik nagyon, szerintem be kell szereznem egy ilyet.

    Nóri

    VálaszTörlés
  3. én is imádom a Rimmelt :))
    Mancsa

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Ezek közül szívesen kipróbálnék mindent! :)
    Üdv
    Zsuzsi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)