A Catrice szemhéjpúder nyertese...

Elnézést kérek mindkét játékosomtól és az olvasóktól is, de számítógép és idő hiánnyal küzdve csak most tudtam sorsolni. Szóval két játékosom közül a szerencsés ezúttal Piros! Gratulálok neki! :)
Kérlek írj egy emailt a Ms.Stargate@vipmail.hu címre, a neveddel és a címeddel, ahová küldhetem a nyereményed.

A sorsolás a szokásos módon zajlott, felírtam a neveket két ugyanolyan méretű papírral, beledobtam őket egy tálba, majd húztam.

Piros, mivel nyert a következő játékból kimarad. Ezzel kapcsolatban is lesznek változások. Mivel nem sikerült eldönteni, hogy melyik nyereményt szeretnétek. (10-10 szavazat) Tehát úgy döntöttem ezúttal két nyeremény lesz. Viszont csak akkor ha legalább 5-en részt vesznek a játékban folyamatosan. Vagyis a végére is 5 ember közül sorsolhatok. Hogy miért? Nos, mivel a nyeremény értéke is megnőtt, így reménykedem hogy az érdeklődés így nagyobb lesz, főleg mert 20-an szavaztak a nyereményről. Tudom sokan macerásnak tartják a kommentárok írását, de hát valamit valamiért. :D Továbbra is úgy gondolom hogy nagyobb az esély itt a győzelemre, mint egy facebook megosztós, kép "lájkolós" játékban amin 500-an játszanak.

Mindenesetre előtte tartok egy kis szavazást, hogy mekkora lenne az érdeklődés így, hogy mindkét terméket meg lehet nyerni. :)


Még egyszer gratulálok Pirosnak! És Zita is megérdemel egy tapsot a kitartásáért, remélem nem megy el a kedve a játéktól és beszáll majd a következő fordulóba is! ;)


Moon Angel

Megjegyzések

  1. Már alig vártam az eredményhirdetést! ezúttal nem jött be, na majd legközelebb :)
    Piros gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a nyertesnek! A következő játékba én is beszállnék :-)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm!
    A következő játékra, hajrá!!! Ott nagyobb lesz az esélyetek, mert én kimaradok. :)

    VálaszTörlés
  4. Gratula Pirosnak ?)
    Túl nagylelkű vagy Angel.A játék a lényeg...

    Emmi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)