Essence Stay With Me szájfény teszt

Általában nem használok ennyire élénk színű szájfényeket, éppen ezért nem is csaptam le erre az Essence cukiságra, amikor a boltokba került, habár nagyon tetszettek a színek. Aztán amikor leárazták őket, már képtelen voltam ellenállni. :D


Az árnyalat neve "04 Trendsetter". A csomagolást tekintve kisebb és picit bumfordibb mint egy átlagos Essence szájfény, a design és a logó nagyon fiatalos és vagány.


Itt jön a turpisság. A furi homokóra szerű applikátor, amit lehetetlen megszokni. :D A szájfény magas nagyon erős erdeigyümölcsös-meggyes illatú, ami nem kifejezetten kellemetlen.


Az állagát tekintve eléggé ragacsos, nyúlós, viszonylag nehéz felkenni. A színe csodaszép, pont olyan mint a kis műanyag tubuson át, tehát nem ért csalódás. A csillogása is tökéletes, nem csillámos, de nagyon szépen visszatükrözi a fényt. Egyszer volt rajtam élesben, akkor picit vigyáznom kellett hogy ne kenjem össze a fogamat vele. :D


A tartósságát talán ezzel a képpel lehet a legjobban szemléltetni. Vízzel és szappannak próbáltam lemosni, de még így is maradt egy kis szín a bőrömön. Evés-ivás után a csillogását ugyan elveszti, de a szép meggypirosas-pink szín megmarad az ajkakon. :) 


Értékelés: 4/5 
A fura, nehézkes applikátor miatt levonok egy pontot. Ha tartós, intenzív színű szájfényt keres valaki akkor olcsó és jó megoldás lehet. Egyébként a Müller-ben és az Essence állványos DM-ben még láttam belőle. ;) 

Ti szeretitek az ilyen erős színű szájfényeket?

Megjegyzések

  1. Nagyon erőset azt nem szeretem. Van egy Avon Glezwear szájfényem --remélem jól írtam-- ami evés-ivás után is fentmarad és még kicsit csillog is.

    VálaszTörlés
  2. Van egy ilyen szájfényem, még Húsvétra kaptam. Az enyém világosabb rózsaszín. A felkenője tényleg fura. :D

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  3. Én nem rajongok az erős színűekért...de van egy ilyen szájfényem.
    Üdv.
    Bia (már majdnem azt írtam, hogy én :D)

    VálaszTörlés
  4. Én szeretem és használom is őket. :)

    VálaszTörlés
  5. Egyszer én is kipróbáltam így egy üzletben a kezemen, hát vagy fél óráig próbáltam eltüntetni vízzel és szappannal :D

    VálaszTörlés
  6. jól néz ki a szájfény, majd megnézem már essence szájfényeket is csak a lakkoknál maradok mindig, hogy azt vegyem meg:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)