Haul és egy egészen pici teszt



Tegnapi szerzemények. Catrice tus és Alverde testvaj. Utóbbit nagyon szeretem, isteni makadámiadió illata van és nagyon jól hidratál, gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzést a bőrön.


Régóta kerestem egy szép barna tust és most rátaláltam erre a Catrice tusra ami a "040 Go Get Bronzed" árnyalat. Egy szép csillogós bronzos barna szín, amint azt a képen is láthatjátok. Egy rétegben és építve is húztam vele vonalat. Az "ecsettel" nagyon precízen lehet dolgozni. Az egyetlen negatívum a szaga. Valami iszonyú, ha csak kinyitom a tubust már árad belőle. Felkenve persze nem érződik, de akkor is zavaró, miközben dolgozom vele. :D Ma volt rajtam és azt kell hogy mondjam a tartósságát tekintve is nagyon szuper. Gyorsan szárad, nem maszatol és nem mászik el. Natúr, barnás-bronzos sminkekhez tökéletes lesz. :)
Értékelés: 4/5
Egy pontot le kell vonjak a szörnyű szaga miatt. :D

Használjátok valamelyik terméket? Nektek melyik testápoló vált be?

Megjegyzések

  1. Ezt a barna tus ötletet most nagyon köszönöm. Holnap körül is nézek a polcokon...:))~~

    VálaszTörlés
  2. Ez a testápoló nálam is nagy-nagy kedvenc :-)

    VálaszTörlés
  3. Egyiket sem használom, viszont úgy általában az Alverde termékekről jókat hallottam, szóval előbb utóbb lehet beújítok. Én Baba testápolót használok, bár sokak szerint az összetevők miatt nem kellene, de megmondom őszintén, világ életemben ekcémás voltam és csak ettől nem pattogok ki! :)

    VálaszTörlés
  4. Nem használok Alverde termékeket. Valamiért egyik sem fogott meg.
    Testápolóból a Kallos jojobás testápolója vált be. Könnyen beszívódik, és finom az illata.

    VálaszTörlés
  5. Még nem használtam test vajat,de ácsingózok egyre,még Müllerben néztem ki:)
    Nekem essence-ből van barna tusom,meg vagyok vele elégedve.

    VálaszTörlés
  6. Én most Alverde tusfürdőt meg sampont és balzsamot vettem és nagyon tetszenek. Az illatuk is csudifinom. Volt egyszer egy Avonos barna tusom de sosem használtam, aztán meg kiszáradt.

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  7. Én egyiket se használom. :O
    Testápolóba nekem a Nivea jött be, és a Dove summer glow...asszem ez a neve. :-)
    Sza, Bia

    VálaszTörlés
  8. A bejegyzésben szereplő termékeket nem használom.
    Testvajam még nem volt, de szívesen kipróbálnám. Igaz az ilyen termékekkel óvatos vagyok. Kipattogni nem igazán szoktam tőlük. Nálam abból fakad az óvatosság, hogy több terméktől is ragadt már a bőröm. Egyszer kölcsön adta sógornőm az egyik Nivea testápolóját, valami csoki illatú csoda volt. Fürdés után bekentem magam és 10 perc múlva úgy ragadt a bőröm, hogy mehettem vissza zuhanyozni.
    Alverdétől sampont és balzsamot használtam. Samponra nem emlékszem melyiket, a balzsam az citromfüves volt. Most is vettem balzsamot tőlük, barackos. Szerintem jó. Meg tavaly volt tőlük tusfürdőm és testápolóm. Utóbbiból még van egy kicsi. Igaz párom nem szereti az illatát, szerinte túl fűszeres. Még karácsony környékén vettem ajándékcsomagban őket, le voltak árazva.

    VálaszTörlés
  9. Lemaradt, hogy használtam Garnier bőrfeszesítő testápolót, a citromsárgát. Mikor annak idején lefogytam 64-ről 57 kilóra, csíkok maradtak a mellemnél és a hasamon. Egy héten kereszül napi kétszer kentem vele a problémás területeket és jelentős volt a javulás, a mellemről később el is tűntek a csíkok. Terhesség idején is használtam, a hasamon abszolút nem lett csík. Szerintem megint venni fogok belőle.

    VálaszTörlés
  10. Már rég óta ki szeretném próbálni ezt a testvajat, de valamiért mindig másik landol a kosaramban :D Szép színe van a tusnak!

    VálaszTörlés
  11. Balea testápolót használok, de szeretném ezt is kipróbálni.

    VálaszTörlés
  12. én sem használok testvajat.én a tust sem igazán kedvelem de valakinek jól áll

    VálaszTörlés
  13. nekem nagy álmom egy the body shopos testvaj :D tesztek jöhetnék még dögivel :)

    VálaszTörlés
  14. alverde testvajjal én is szemezek egy idejea dmbe, de most nagyon sok testápolóm van így ha elfogynak én is beszerzek egyet.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)