Haul


Ők a legújabb szerzeményeim. :) A sampont és a balzsamot már kipróbáltam és eléggé jónak tűnnek. A rúzs Essence, mégpedig az "58 Dazzling Beige" árnyalat, ami egy bézs-nude csillámos színt takar.

Vettem még mostanában pár ruhadarabot is, de ezeket nehéz lenne így lefényképezni, de láthatjátok majd őket saját outfit-es képeken. ;)

Ti vettetek mostanában valamit? Esetleg valaki használja a sampont/balzsamot vagy a rúzst? :)

Megjegyzések

  1. Én használtam régebben ezt a sampont és balzsamot! Isteni illata van és nagyon selymes volt tőle a hajam (nekem már túl selymes is)

    VálaszTörlés
  2. A balzsamot használom és imádooom! :-)
    Bia

    VálaszTörlés
  3. Én egyiket sem használom.
    A rúzs milyen? (mármint minőségre)

    VálaszTörlés
  4. Hát nem mondanám hogy nagyon erős színe van, de igazából éppen ezért vettem meg. Az illata nagyon finom és szépen csillog. Lesz majd róla teszt hamarosan. :)

    VálaszTörlés
  5. A gliss klur-nak ugyanezt a fajta hajregeneráló permetét használom, amitől könnyen kifésülhetővé válik és szép fénye lesz. Azt nagyon szeretem. A samponját még nem próbáltam

    VálaszTörlés
  6. Kifésülő balzsamot én is használtam Gliss Kurtól, akkoriban derékig érő volt a hajam. Emlékszem párom megérezte az illatát és úgy megtetszett neki, hogy ő is kipróbálta. Mikor még hosszú volt a haja--hosszabb, mint az enyém!!!-- szinte nem is lehetett neki másképp fésülni csak ilyenekkel. Nem csak hosszú volt, közel 3x annyi, mint nekem.
    Essence rúszom egy dm-es zsákbamacskából van, szeretem. Ár-érték arány szerintem megvan benne.

    VálaszTörlés
  7. Még nem használtam ilyet, de annyi jót irtak róla a többiek hogy lehet lecserélem a Fructis sampont meg balzsamot ha elfogynak. :)
    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  8. gliss kur-osat én is szeretem,de nem vettem még..:)csak szemeztünK egymással:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)