Kaviár körömdíszítés

A tengerentúlon és nyugaton már nagyon népszerű ez az új fajta körömdíszítés. A Ciaté márka indította útjára az őrületet és az olyan beauty guruknak köszönhetően mint Michelle Phan, már mindenki kaviár-köröm lázban ég. Kíváncsi vagyok vajon az Essence mikor rukkol elő a saját kis verziójával! ;)



Szerintem nagyon jól néz ki. :) Sajnos a tartósságát tekintve eléggé lehúzzák a tesztelők.



Íme egy videó, amiben egy olcsóbb alternatívát láthattok ehhez a fajta körömdíszítéshez. :) Szerintem nagyon cuki. :)

Mit szóltok hozzá?

Megjegyzések

  1. Helyes, de tényleg nem lehet tartós.
    Viszont van egy mégolcsóbb megoldás, igaz az csillámmal. Valamelyik magazinban láttam, de az számomra is kivitelezhető. Körömlakk és hobbí boltban kapható csillám kell hozzá. Két réteg lakk, mikor a lakk még tapad , színben hozzáillő csillámot kell beleszórni--a felesleget egy puha ecsettel le lehet söpörni a körömről, ha a lakk már nem tapad-- a végén jöhet egy réteg átlátszó lakk és kész.
    Most jutott eszembe, hogy lehet kapni finom szórógyöngyöt is díszítéshez. Ha valaki ügyes, akár a bemutatott csodához hasonló is kivitelezhető.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Érdekes , lehet egyszer kétszer kipróbálnám!
    Üdv
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  3. A feketéért bolondulok! ;)
    Üdv, Bia

    VálaszTörlés
  4. Erre nem tudok mást mondani, csak azt hogy k************va jóóóó! :D Bár szerintem nem hogy az első mosogatásnál, hanem már az első kézmosásnál lejönne :D De tuti kifogom próbálni! olyan mintha sok kis cukorka lennne az ember körmén:P

    VálaszTörlés
  5. Ötletes!
    De az én körmeimről már az első nap lejönnének. :/

    VálaszTörlés
  6. Anya éppen most vett szórógyöngyöt az oviba (ott dolgozik) és rögtön eszembe jutott hogy ki kéne próbálni. :D Van is egy szép lila lakkom, majd ahhoz veszek gyöngyöt. :)

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  7. nekem bejön ez a színes golyók, még a fekete is tetszik, csak nem tudom hol lehet olyat kapni mert körmös boltba kicsit nagyobb golyók,vagy mik voltak...kipróbálnám!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)