Menyasszonyi ruha


bride



Ezúttal egy nagyon modern, kacér stílusú ruhát hoztam, ami szerintem polgári esküvőre, vagy menyecske ruhának ideális. :) A legjobb tanács amit a menyasszonyi ruhával kapcsolatban hallottam, az volt hogy minél díszesebb, extravagánsabb a menyasszony szettje, a frizura, a smink és a dekoráció annál visszafogottabb, egyszerűbb legyen. :)

Mit szóltok ehhez a szetthez? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik a frizura: igazán bájos, és könnyed, szolid. És plusz pont, amiért nem melegíti még pluszban a haja is a menyasszonyt. Ez a fajta virág (a nevét nem tudom) nem igazán tetszik. Én inkább a kálát (ami egyébként a szüzek virága) kedvelem.
    A táska és a gyűrű nagyon szépek, igazán elegánsak.
    A ruhát esküvőre nem tudnám elképzelni: nekem az esküvői ruha mindenképpen hosszú. Nem igazán tetszenek a rövid szabású esküvői ruhák, de tudom, hogy most ez a divat. A díszítése viszont nagyon szép. Esetleg más színben koktélruhának, vagy menyecske ruhának el tudnám képzelni.
    A cipő is csinos, de nem hiszem, hogy tudnék benne járni, nem lenne kényelmes. Ha lesz esküvőm, mindenképpen egy lapos cipőt fogok választani, hogy kényelmes legyen, és bírjam a kiképzést.

    VálaszTörlés
  2. A ruha nagyon tetszik bár esküvőre nem venném fel. A frizura is jól néz ki de a kedvencem a fülbevaló. Régóta vágyom egy ilyenre. Mondjuk nem nagyon tudnám hova felvenni de nagyon tetszik. :D

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  3. Egyet értek az előttem szólókkal ruha terén. Én sem tudnám magamon ezt elképzelni a nagy napon. De a gyűrűt mindenképp... ;) Nagyon szép hajat választottál! Összességében nagyon tetszik, csak magamon nem tudom elképzelni!

    VálaszTörlés
  4. Örülnék ha egy ilyen bevállalós menyasszonyt fotózhatnék valamikor :)

    VálaszTörlés
  5. A haj tetszik.
    A ruha is nagyon szép, de nem venném föl menyasszonyként az esküvőmre. Egy partyra oké, de menyasszonyként nekem hosszú kell, és az is lesz. A cipő, szép, de nekünk pl már délelőtt 10től lesz a fotózás, délután két szertartás, stb....kizárt dolog, hogy ebben kibírnám reggeltől köv, reggelig. Vettem egy 6 centis sarokkal ellátott cipellőt, az sem lesz nyerő, ugyhogy inkább beszereztem egy 3 centiset, biztos ami tuti. :D Nem a legelegánsabb a pici sarok miatt,de a ruha alatt max a fotókon fog látszani, na meg amugy se a cipőmet bambulja mindenki, de legalább kopog :D
    Táska: nekem kis szütyőkém lesz, amit a csuklómra tudok majd rakni, mert ha egyik kézbe a csokor, másikkal a táskát kell fogni akkor mivel integetek? :D Na jó nem....de tényleg kell egy szabad kéz, szóval szerintem az ilyen táska nem túl praktikus. Ha nincs üres kezem, hogy veszek ki ebből a táskából egy zsepit, mikor amúgy sem látok a könnyeimtől? :D

    VálaszTörlés
  6. Hogy a menyasszony legyen a legszebben tündöklő ékszer... Legalább is valaki ezt mondta nekem még anno...
    Azt hiszem ha azt mondom kifejezetten tetszik nem sokat árulok el arról milyennek is találom a ruhát...*´▽`* Talán egy összejövetelre, születésnapra is bevállalnám a cipővel együtt... Sőt! A kiegészítők (bár a fülbevaló és a kis táska tetszik) a gyűrű nem lett éppen a kedvencem. Bár meg kell hagyni, hogy tényleg tetszetős darab. Egy polgári esküvőre tényleg nagyon jó összeállítás. •ˆ⌣ˆ•

    VálaszTörlés
  7. A haj nagyon tündéri, a ruha is szép, de a táska meg a fülbevalók nekem már sok egy picit :s Viszont a cipőbe beleszerettem ! Csodaszép.

    VálaszTörlés
  8. A konyt (?)nagyon tetszik. Vki tud vmi linket ilyesmihez?! ;)
    A táska is "szerelem", számomra gyönyörű.
    A ruha és a cipő szép, de magamon a hasonló stílusúakat visszalátni kevés eséllyel sikerül. :P
    Az oldalsávos-közvéleménykutatóshoz külön is szeretném kérni nagyon-nagyon-nagyon a tippeket nyaraláshoz. :-)
    Szia, Bia

    VálaszTörlés
  9. A frizura egy álom,meg kéne keresni hogyan lehet elkészíteni.
    Az összeállítás tetszik,de sajnos nem az én stílusom.

    VálaszTörlés
  10. Szép így elsőre, meg másodikra is, de az előttem szólók sok érvet soroltak fel amiben egyet értek. Fülbevaló és a gyűrű tetszik. Bár a fülbevalót nem hordanám minden nap. A kis csüngő kövecske nagyon ünnepi darabbá emeli. A táska szerintem sem praktikus. Egyik kézben csokor, a másikkal mindig kell csinálni valamit. Templomban össze van kötve a kezetek, ott még a csokrot is le kell tenni. Viszont nagyon emlékeztet egy ékszerdobozra. A virágot gondolom képről választottad. Pünkösdi rózsa szép, de víz nélkül olyan gyorsan " megdöglik", hogy szerintem az egy napot nem bírna ki víz nélkül. Elindulsz fotózásra, hivatali és a templomi szertartás....ha csak nem fújják le valami csodaszerrel a virágkötők.
    A ruha szabása tetszik, még az én nagy melleimet is fogná szerintem. A derékrész is elég jól tarthat. Ha nem veszem figyelembe az alakomat, sajna akkor sem venném fel, mert nem lenne hova. Számomra már csak koktél ruhaként jöhetne szóba.
    A cipő illik hozzá, de én kitörném benne a nyakam.

    VálaszTörlés
  11. Bevállalnám akár egy más valami bulira is.

    VálaszTörlés
  12. szép a ruha de szerintem nem annyira esküvőre való:) a haj az nagyon tetszik!! a sminkekkel is szép füstös szeet lehetne csinálni

    VálaszTörlés
  13. még nem akarok rástresszelni az esküvőmre (bőőőven van még időm) de ez tetszik :) a ruhánál a deréknál az a vmi nekem egy kicsiot túl sok, de amúgy szép <3

    VálaszTörlés
  14. nekem nem tetszik ez a szett csak a konty tetszik és az ékszerek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)