Menyasszonyi ruhás szett

Mivel már javában tart az esküvőszezon úgy döntöttem indítok egy új rovatot, amiben kifejezetten menyasszonyi ruhás szettek, sminkek, frizurák lesznek majd. :) Remélem elnyeri majd a tetszéseteket. :)


bride



Az első szettet a saját ízlésem szerint készítettem, mivel én nem nagyon rajongok a gyöngyös habcsókruhákért és a tucat-kölcsönzői divatért. Szerintem ez a szett nagyon elegáns, visszafogott de különleges is.

Mit szóltok hozzá? :)

Megjegyzések

  1. Örülök ennek az új rovatnak!
    Nálunk 51nap múlva esküvőőőőőőő :D Már kezdek parázni :D Én varratom a menyaruhámat, így olyan ruhám lesz, mint senki máson :D A nagy gondom a cipő. Sehol nem találok olyan fehér cipőt aminek csak 2-3 centis mini sarka van és a sarok rész is fehér nem "parafa" és nem fekete.... Balerinát sem akarok. Szóval én cipőparában vagyok :D

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon szép. Sajnos nekem nem volt ilyen "nagy ruhám" . Így mindig szívesen nézek meg egy-egy szép darabot.

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszenek a gyöngyös abroncsos ruhák. :D A képről a karkötő tetszik.

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  4. Ez a haj...gyönyörű! A ruha is tetszik, bár nem az én stílusom! :]
    Bia

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű ez a ruha és a cipő is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  6. Csak nem magadnak készítetted a szettet?:P:D
    Amúgy csodaszép. Nem habcsók, hanem tényleg letisztult egyszerű vonalú és mégis különleges. A haj meg különösen gyönyörű

    VálaszTörlés
  7. a haj nekem kicsit túlzásnak tűnik, a ruha és a cipő, csokor és a parfüm az meg isteni Coco Chanel :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)