A nap szettje

A mai nap szettje egy csajos, nyárias összeállítás, amit viselhetsz buliba, randira, vagy akár csajos programon is, de egy kevésbé formális eseményen is megállja a helyét. :)


polka dots



Ez a ruha minden alakon és magasságon szuperül mutat. :) Ha teltebb az alakod és kényelmetlenül érzed magad az ilyen ruhadarabokban, vegyél fel alá egy alakformáló fehérneműt. Azonnal jópár kilóval kevesebbnek fogsz tűnni. Ha vékony vagy és pl. nagyobb ciciket szeretnél, akkor vesd be a jó öreg push-up melltartó trükköt. Maradjunk a melltartónál. Természetesen ehhez a fazonhoz pánt nélküli, jó tartású darabot válassz. Ilyet legolcsóbban szerintem a New Yorker és a H&M kínál.
Ehhez a szetthez nagyon jól mutatnak a fehér kiegészítők. Ha 173cm-nél magasabb vagy válassz egy laposabb talpú cipőt, pl. egy sarut vagy balerinát. Ha pedig teltebb az alakod, akkor a táskád mérete legyen egy picit nagyobb, hogy a méretarányok megfelelőek legyenek.
Mivel maga a ruha nagyon visszafogott és bájos, a kiegészítőket se vidd túlzásba. Egy szép, különleges nyaklánc vagy egy figyelemfelkeltő gyűrű tökéletes választás. Egy különleges hajdísz pedig nagyon elegánssá és nőiessé teheti a megjelenésed.
A szetthez remekül mutat egy francia manikűr, de ha bevállalósabb vagy, fesd ki a körmöd a ruhával megegyező kék színre vagy egy vad pink árnyalatra.
A parfümöd legyen egy friss, citrusos illat.

Style:
Ruha: Mango
Táska: Tally Weijl
Szandál: Tally Weijl
Nyaklánc: Claire's
Hajdísz: Bijou Brigitte

Beauty:
Parfüm: Diesel "Fuel For Life Denim"
Körömlakk: Catrice
Alapozó: Max Factor
Púder: Catrice
Pirosító: Catrice
Korrektor: Maybelline
Kétvégű szemceruza: Oriflame
Zselés tus: Catrice
Szempillaspirál: Max Factor
Rúzs: Rimmel

A sminked legyen egyszerű, de mégis különleges. Fontos a szép bőr, ezért erre fordítsd a legtöbb időt. Mindig a bőrtípusodnak megfelelő és árnyalatú alapozót használd. A borhibákat és a sötét karikákat tüntesd el korrektorral és használj átlátszó púdert a fixáláshoz. A szemedet egy színes tussal hangsúlyozd. A tusvonal húzásáról a jobb oldalon találsz egy oktatóvideót. A vízvonaladra fehér szemceruza kerüljön, míg a szempilláid tövét feketével húzd ki. Ezután jöhet egy jó kis dúsító spirál, ami drámai pillákat varázsol, egy üde pirosító és egy dögös pink rúzs.
A frizurához a jobb oldalon találsz pár ötletet, a négy nyári frizurát bemutató videóban. ;)

Mit szóltok ehhez a szetthez? Szeretitek a pöttyös holmikat? :)

Megjegyzések

  1. Ez most így tetszik ahogy van. Főleg, h még az én alakomhoz sem kell rajta változtatni, csak a táskát.
    Régebben nem tetszettek a pöttyös holmik. túl kislányosnak tartottam őket. Viszont mostanában egészen új formában felhasználva látom és kezd tetszeni.

    VálaszTörlés
  2. A ruha, a táska, a nyaklánc meg a pirosító tetszik legjobban. Jó kis nyári szett, én állatkertbe viselném. :) Van egy pöttyös hajpántom, meg egy strandtáskám. :)

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  3. Se a ruha se a fatalpú fehér cipő nem jön be igazán, viszont a kiegészítők és a a smink cuccok tetszenek :)

    VálaszTörlés
  4. nekem ezek közül a catricare lakk tetszik és a rúzs, a ruha nagyon nem, tudom, hogy divatos, de nem tetszik:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)