Saját Outfit

Nagyon örülök hogy tetszett az előző saját szettes kép és ennyi pozitív véleményt kaptam. :) Megpróbálok minden héten feltenni egy ilyen képet, de mint ahogy azt már említettem legtöbbször rohanásban vagyok, így nincs időm fotózni. Ma viszont hazaérve az első dolgom volt lefotózni a szettemet.


Ez amolyan átlagos sulis szett nekem. Kényelmes, csajos, jó nagy táskával amibe minden belefér. :D A frizurám most laza hullámos haj volt, ami sajnos a képen nem nagyon jön át. A sminkem egyszerű barna-arany füstös szem, nude szájfénnyel és egy barackos pirosítóval.

  • Farmer: H&M 
  • Top: Tally Weijl
  • kardigán: Tally Weijl 
  • Csipkesál: Voegele
  • Táska: David Jones
  • Cipő: Zara 
  • Karkötő: Bershka 
A topot, a kardigánt és a sálat mostanában vettem, szerintem nagyon jól mutatnak együtt.

Ha valakit érdekel az alábbi linkeken megnézhetitek a topot és a kardigánt kampányképen. :)
Top (nekem barnás színben van meg)
Kardigán

Egyébként a táskát imádom, még a tesómtól kaptam. Lakkbőr hatású és a belseje nagyon vad pink színű. :D A cipő pedig egy magas szárú, oxford fazon és szuperkényelmes. :)

Remélem elnyeri a tetszéseteket ez a poszt is. :) Várom a véleményeket! :)

Megjegyzések

  1. Csinos vagy!
    Az a csipke sál nagyon cuki, vajon lehet még kapni?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csinos vagy...és gyönörűűű! ;)
    Üdv, Bia

    VálaszTörlés
  3. Júúúj!
    De jó a táskád!
    Nagyon jó ez a szett!!

    VálaszTörlés
  4. Egy ostoba, beképzelt kis csitri vagy aki még randa is! Az oldal meg úgy szar ahogy van!

    VálaszTörlés
  5. Ha nem tetszik az oldal miért nézegeted? Amúgy meg kíváncsi lennék a te oldaladra, a szettjeidre meg a külsődre. Ja és legközelebb legalább a neved vállald fel!

    A többieknek köszönöm a kedves szavakat, örülök hogy tetszett a szett! :)

    VálaszTörlés
  6. De kedves vagy névtelenke. 1. A csitritől elég messze van Moon Angel, 2. nem tudom miből szűrted le, hogy beképzelt, de rossz helyen
    kopogtatsz, 3. ha ő "randa" akkor kíváncsi lennék a te fejedre... Ha meg szar az oldal, akkor nem kell nézni....

    Teljesen jó ez a szett. :)

    VálaszTörlés
  7. Más szavakat hirtelen nem találok, de jó értelemben írom: olyan kis babás arcod van. Csinos vagy. Bár nekem a táska nem tetszik és a cipő is kicsit furin jön át így a képen.
    A névtelen illetőnek: "ostoba, beképzelt kis csitri vagy aki még randa is "<--ebből szerintem az jön le, hogy te olyan 35 körüli nő vagy, aki azt hiszi okos, közben iskolája sincs. Plusz eléggé frusztrált is lehetsz, mert valószínűleg súlyproblémával küzdesz és a pasik is elkerülnek. Emiatt pedig irigy vagy azokra, akiknél ez nem így van.

    VálaszTörlés
  8. Piros ezt jól megmondtad nekem is ez jutott eszembe. Biztos valami ronda irigy csaj ez a névtelen. Az biztos hogy gyerekszobája nem volt.

    Moon Angel te pedig ne foglalkozz az ilyen tahókkal. Nagyon nagyon szép vagy és nagyon jó a stílusod is. Amugy hány éves vagy? Mert a képek alapján olyan kis fiatalnak tűnsz. :D

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  9. nagyon jó lett és a rucik is jók:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)