Aktuális körömlakk


Essence Nude Glam lakk, megbolondítva egy kis színes csillámporral. Egyszerű és nagyszerű. A második réteg lakk után egy csillámokhoz való kis szóróról szórtam rá a glittereket a körmömre, főleg a végekre koncentrálva. Megvártam amíg megszárad, majd átkentem egy színtelen fedőlakkal. :)

Ti milyen lakkot-körömdíszítést viseltek most?

Megjegyzések

  1. Már egy ideje tervezem, hogy milyenre fessem, ugyanis nekem baromi hosszúra megnőnek, barátnőim már azon siránkoznak, h nagyobbak, mint az ő műkörmük . :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép!:)
    Az enyém épp most készül. Már csak a fedőlakk hiányzik. Halvány rózsaszín, és a gyűrűs ujjamon pasztell zöld szórógyöngy van. Kis kaviáros. :D Már nem először csináltam kaviárosra, nekem nagyon megtetszett. Magamon még jobban mint képeken. Pedig ez nagyon ritka! :D

    VálaszTörlés
  3. Aranyos a körmöd! :) Nekem most a gyűrűs ujjamon kívül korall színű és a gyűrűs ujjam pedig fekete!

    VálaszTörlés
  4. Szépek a körmeid meg szép ez a diszittés is. :)

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  5. nekem ez kicsit halvány de maga az ötlet jó!

    VálaszTörlés
  6. Az én körmömön most nincs semmi. Az a körömdíszítő toll birizgálja a fantáziámat, amiről egyszer tettél egy említést az egyik drogériás kalandodban. Sehol sem találtam még.
    Váci Ági: ezek szerint működik sima szórógyönggyel? Meddig bírja? Képet tudnál mutatni?

    VálaszTörlés
  7. E pillanatban az essence color&go pink árnyalatát (fogalmam sincs mi a neve) viselem, csillámporral, a gyűrűsujjamon pedig a sissi lakk feketéjét "hordom"

    VálaszTörlés
  8. Nekem most egy Astoros babarózsaszin lakk van :)

    VálaszTörlés
  9. Sima, egyszerű francia manikűr. Így reggel nem kell azon problémázni, hogy a kiválasztott felső nem passzol a körömlakommal.

    VálaszTörlés
  10. Szeretem a francia manikűrt,színes lakkokat(főleg a kéket),szivacsos technikát.De van hogy csak egyszerű ápoló lakkal van kenve a körmöm és kész.

    VálaszTörlés
  11. csillogó villogó csillámpor nálam jöhet, tetszik ez a megoldás:) egyszerű, szép és csillog:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)