DIY Projekt+Saját outfit

Mivel kifogytam a farmersortomból szükségem volt egy újra, de amit tetszett volna, az mind 6-8 ezer forint volt és miután jobban megnéztem őket, rájöttem hogy ilyet én is tudok csinálni. :)


Volt egy régi farmerom, amit már évek óta nem hordtam, mivel hát... kihíztam. :D Csak úgy próbaképpen felvettem hogy vajon most rám jönne-e és láss csodát igen. Ekkor döntöttem úgy hogy belőle készül majd a farmersortom. Levágtam a szárát és visszavarrtam. Így is jól nézett ki, de szerettem volna egy kis extrát rá. Ekkor jutott eszembe hogy van egy szegecses övem, ami már eléggé elkopott. Egy fogó segítségével kihajtogattam a szegecseket, majd egyszerűen szép sorjában ráillesztettem a sort aljára és a kis tüskéket visszahajlítgattam. Eléggé pepecselős munka volt, de szerintem a végeredmény szuper lett. :)


Így mutat felvéve. Fishbone trikóval és arany színű Deichmann saruval.

Ti készítettek már ruhadarabot magatoknak? Ha igen, milyet? :)

Megjegyzések

  1. Szuppper!!!
    Egy sima fehér trikót vadítottam meg: találtam egy halálfejes pólómatricát (fogalmam sincs mi a tisztességes neve :P), és vmi stílusosabb formát képzeltem el. http://moonangelstories.blogspot.hu/2012/06/fashion-art_19.html
    Ilyesmi formára vágtam a trikót és kész :D

    VálaszTörlés
  2. Ügyes vagy, nagyon csinos lett! :)

    VálaszTörlés
  3. No lesz pár kérdésem :D De először is, szerintem pont azt a sarut néztem ki magamnak :D
    A kérdések: mivel vágtad le a szárakat és hogyan varratd vissza, csak simán, esetleg géppel? Nekem is van régi farmerem és pont azon gondolkodok, hogy kidobás helyett tökéletes sort lehetne belőle :)

    VálaszTörlés
  4. tökjó lett, szegecsekkel feldobva különösen jó :)

    VálaszTörlés
  5. Elíz: felvettem a farmert és bejelöltem hogy milyen rövidre szeretném vágni, ezután egy sima szabó-ollóval vágtam le és kézzel varrtam fel a szárát, sima öltésekkel, amivel általában szárat szoktak felhajtani, stb. :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi! :) Bár ez a varrás dolog necces részemről :D Lehet, hogy szakadtabb stílusúra csinálom majd :)

    VálaszTörlés
  7. Ez nagyon jó ötlet! Köszi! :) Bár ehhez, nekem nem hiszem, hogy lenne tehetségem. :( Bár egy próbát megér! :)

    VálaszTörlés
  8. nagyon jó lett:9 én pont ugyanezt csináltam nadrágot amit kinőttem levágtam alul megtépkedtem és rá festettem egy keresztet:)

    VálaszTörlés
  9. Én is csináltam már farmer rövidgatyát bár az enyém nem lett ilyen szép meg nekem nincs ilyen jó alakom hozzá csak itthonra hordom. Meg még tavaly csináltam egy felsőt. Egy sima fekete topra ragasztottam flittert. :)

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  10. Csini lett.
    Hát nem tudom megszámolni, hogy miket csináltam. Farmerből shortot. A megmaradt szárból csináltam mini tarisznyát. Varrtam szoknyát, blúzt...stb. Igaz, ezt tanultam.

    VálaszTörlés
  11. Nem vagyok egy nagy DIY guru. Majd szeretnék egy masnis felsőt. Az egyik külföldi blogon láttam az ötletet, azóta felsőt és szalagot vadászok hozzá.

    VálaszTörlés
  12. Nagyon tetszik.Még nem csináltam semmit magamnak.Pedig van egy felső,amit kicsit át kéne alakítani,csak időm ,meg kedvem se volt eddig hozzá:S

    VálaszTörlés
  13. nagyon tetszik, ötletes megoldás:)egyszer én is kipróbálok valami hasonlót:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)