2012. június 25., hétfő

Emlékeztető (Nem számít bele a nyereményjátékba!)

Ma éjfélig tart a kommentáros nyereményjáték az Essence Smokey Eye ecsetért, a Maybelline szemceruzáért és a Catrice Revoltaire lakkért. Egy nyertes nyeri meg az összes nyereményt.
Sajnos úgy vettem észre jópáran nem értették meg a szabályokat. Minden bejegyzéshez kell kommentárt írni, aminek legalább 3 szónak kell lennie és nevet is meg kell adni hozzá. Tehát nem elég ha csak ahhoz a bejegyzéshez írtatok kommentárt, amiben meghirdettem a játékot!
Ha valaki nem értette meg elsőre. akkor még van ideje bepótolni a lemaradást. ;) Akik pedig már szorgalmasan kommentáltak, azoknak is javaslom, hogy nézzék meg minden bejegyzéshez megvan e a 3 szó, vagy mindenhol névvel ellátva írtak e. Mint tudjátok a játék csak akkor lesz érvényes, ha a végén legalább 5 emberből tudok sorsolni.
Sok szerencsét mindenkinek!

4 megjegyzés:

 1. Én írtam mindenhez, csak eleinte Váczi Ágnes, most meg Váczi Ági nevet ír ki a g-mail. Nem tudom, miért, nem állítottam rajta semmit! :(

  VálaszTörlés
 2. Ok, tudnom fogom hogy te írtál. :)

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 4. Nem :) A lényeg hogy valahol szerepeljen név :)

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...