Holiday Edition 2012 2.rész-Vidék

A második részben egy egyhetes vidéki nyaralást vettem alapul. Kényelmes, praktikus, de mégis nőies, csodaszép pasztellszínek, különleges kiegészítőkkel. :)
Íme a bőröndöd tartalma:


countryside



Ugye nem is sok? Gondolnátok hogy akár 12 szettet is ki lehet hozni belőle? ;) Most megmutatom a legjobb 10-et.


countryside



Bal oldali: Tökéletes az utazáshoz. Kényelmes, de mégis csajos és vidám.
Jobb oldal: Egy kellemes esti séta a kis faluban? Ebben a szettben felderítheted a környéket. Ha erdőbe, vagy hegyes-dombos részre mentek, egyszerűen cseréld át a sarut, a kis zöld tornacipőre. ;)



countryside



Bal oldal: Tökéletes strandszett, legyen sző helyi termálról, vagy egy pici eldugott bányatóról.
Jobb oldal: Rokonlátogatás, vagy városnézés, esetleg vacsorameghívás? Egyszerű és nőies szett. A nagy méretű táskában elférnek az otthoniaknak szánt ajándékok is. ;)



countryside



Bal oldali szett: Ebéd vagy vacsora a helyi vendéglőben? Vagy egy csini szettet szeretnél a fotókhoz? Ebben szuperül fogsz mutatni minden képen.
Jobb oldal: Látogasd meg a környék nevezetességeit. Magyarország hemzseg a szebbnél-szebb kastélyoktól, kúriáktól és műemlékektől, rengeteg csodaszép kápolna, templom és belváros rész vár felfedezésre. Ebben a szettben kényelmesen kirándulhatsz és még csinos is leszel. :)



countryside



Bal oldali szerkó: Ha már szépen lebarnultál és szeretnél pár fotót a helyi nevezetességek ewlőtt pózolva ez a tökéletes szett. A platform cipő szuper lábakat varázsol és azonnal karcsúbbnak tűnsz majd. A kis könnyű kendő remek szolgálatot tesz. Ha feltámad a szél, védi a nyakad, a válladra téve is jól mutat, feldobhatod vele a táskád vagy a hajadat is díszítheted vele. :)
Jobb oldali összeállítás: Ha van a közelben állatkert vagy vadaspark azt is látogasd meg. Nyáron sok koncert, vásár és kulturális program van vidéken, érdemes előre elkészíteni a programot. Ebben a szettben kényelmesen felderítheted a kézműves standokat, de egy koncerten is dögös leszel benne. Viszont az igazi fesztivál fílinghez mindenképpen zárt, kényelmes cipőt válassz. ;)



countryside



Bal oldal: Ha vidékre mész nyaralni egészen biztosan úgy alakul majd hogy a környéken lesz egy utcabál, búcsú, falunap, stb. Ebben a szettben hajnalig bulizhatsz majd.
Jobb oldal: A templomok és múzeumok felderítéséhez válassz visszafogott, zártabb öltözéket. Plusz ebben a szettben kényelmesen utazhatsz hazafelé is. ;)


És hogy mit csomagolj a neszesszeredbe? Íme pár tipp:


countryside



  • Nyaraláskor se feledkezz meg az arctisztításról. Nyáron érdemes hűsítő termékeket választani. 
  • Az olyan kozmetikai cuccokból mint a tusfürdő, fogkrém, testápoló, hajlakk, körömlakklemosó, dezodor, parfüm mind-mind lehet mini verziót is kapni. Miért cipelnél magaddal egy teljes flakon hajlakkot, vagy egy nagy tubus tusfürdőt, ha éppen elég egy mini változat is arra a pár napra. ;)
  • Ne vidd magaddal a teljes sminkecsetkészleted, csupán azt a pár darabot amire feltétlenül szükséged van. Az alapozót és a pirosítót fel lehet kenni kézzel is csak fontos hogy ügyelj a higiéniára. ;) 
  • A melegben ha teheted válts alapozóról színezett hidratálóra, amiben van SPF is. 
  • Egy jó korrektor szett és egy mattító púder legyen nálad. 
  • A hab vagy krém állagú pirosítók nagyon praktikusak, hiszen ecset sem kell hozzájuk. 
  • Szempillaspirál, szemceruza, tus: mindegyikből válassz vízálló verziót. 
  • Ha nincs egy nagyobb szemhéjpúder palettád vigyél magaddal 2-3 kisebbet.
  • Egy színezett ajakápoló és egy szép szájfény a legkisebb táskában is elfér és a legegyszerűbb sminket is feldobja.
  • Ne cipeld magaddal az összes körömlakkodat, csupán azt a 2-3 színt ami a leginkább illik a szettedhez. 
  • A legfontosabbat hagytam a végére: Naptej! Még akkor is ha már lebarnultál előtte a szoliban. Még ha csak városnézésre, vagy kirándulni mész akkor is fontos hogy bekend magad. 
Néhány plusz tipp:
  • Mindenképpen szerezz be egy jó rovarriasztót és egy rovarcsípés elleni krémet. 
  • Legyen nálad láz és fájdalomcsillapító, ragtapasz és fertőtlenítő gél/kendő. 
  • Ügyelj rá hogy elég folyadékot igyál, de a csapvízzel légy óvatos. Bármennyire is az országhatáron belül vagy, inkább válaszd a szénsavmentes palackozott vizet. 
Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést is. A következő két részben Balatoni, illetve tengerparti nyaralásra csomagolunk majd. ;)
Addig is érdekelne hogy van e valami vicces sztoritok vidéki nyaralással kapcsolatban? :) 

Megjegyzések

  1. A csomagból ne maradjon ki a körömlakklemosó sem. Tapasztalat ;)

    VálaszTörlés
  2. ez jobban tettszik , mint a múltkori ! :)

    VálaszTörlés
  3. Egyedül a napszemüveg az amivel még barátkozom, kell minden!!!
    Sztori: iskolások voltunk még nővéremmel, elvoltunk Esztergom mellett, Búbánatvölgyben gyerektáborban. Már az-az időszak volt, mikor kezdtük a szépítkezős dolgokat. Apu tanácsára vittünk magunkkal szúnyogriasztó sprayt, citrom illatút. Azt hiszem Szu-Ku volt a neve. Este szabadtéri diszkó volt minden nap. Persze szúnyogok is azt hitték meg vannak hívva, de mi készültünk. Egyszer csak oda jön nővérem egyik barátnője, hogy mi a parfüm neve amit használunk, mert tetszik neki az illata és később szeretne venni. Oda somfordáltam nővéremhez és elsutyorogtam neki. Nővéremnek hirtelen kikerekedtek a szemei és elnevette magát. Másnap reggel reggelinél mondja, hogy tőle is kérdezték többen. Délelőtt leszedtük a címkét a tubusról, hagytuk, hogy használják. Szerintem mai napig nem tudják mi volt az. :D
    Bár ez annyira nem volt vicces akkor: ugyan ebben a táborban, mikor kimentünk a városba én indulás előtt estem egy hatalmasat. Futottam a buszhoz és elcsúsztam a murván. Még tábor után két héttel is kötözésre jártam a jobb térdemmel. Még megvan a nyoma a mai napig. Ha fürdés közben ránézek, még mindig eszembe a jut...:) és mosolygok rajta.

    VálaszTörlés
  4. A mentás felső nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon jó lett! Minden darabot elfogadnék! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon hasznos ötletek és nagyon jó kis kombinációkat állítottál össze!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik ez is, jók a szettek meg hasznosak a tippjeid is. :) Már várom a következő részt.

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  8. szerintem nagyon hasznos volt! és nagyon jó outfiteket csináltál:) tetszenek

    VálaszTörlés
  9. Nekem is jobban tetszik, mint a múltkori! Az én stílusom! :-)
    Pusszííí: Bia

    VálaszTörlés
  10. ez nagyon jó!!! honnan szerzed a képeket?

    VálaszTörlés
  11. Már pakolnék én is a nyaralásra, de még három hét :(

    Vicces sztorira most nem nagyon emlékszem. Egyszer beleestem Balatonnál az árokba (sötét volt, és nem a kivilágított úton mentünk), meg egyszer mondtam barátnőmnek Szilvásváradon, hogy vigyázz, mert csúszik! Azzal a lendülettel zakóztam is egyet...

    VálaszTörlés
  12. 3. kép tetszik a legjobban meg a fürdőruha a képen:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)