A nap szettje

A mai nap szettje egy lenge, maxiruhás összeállítás, ami nagyon nőies és ideális azoknak akik szeretik a különleges, kicsit keleties, mintás holmikat. Viselheted nyaraláson, a városban, csajos programon vagy akár vásárláshoz is.


exotic city



A maxiruhák igazi kulcsdarabok a magas lányok ruhatárában, de azok számára is ideálisak, akiknek kicsit teltebb az alakjuk. Ha kifejezetten alacsony vagy, akkor maradj inkább a térdig érő, vagy mini szabású ruháknál, ha pedig átlagos a magasságod, viseld a maxiruhát platform szandállal. A ruha szabását és mintáját mindig az alakodhoz válaszd ki. Ha vékony vagy neked valók a gumis mellrészű, pánt nélküli nagymintás darabok. Ha teltebb az alakod válassz V-kivágású, pántos, aprómintás ruhát.
A képen látható ruha stílusház remekül passzolnak a különleges, kelties, indiános, tollas kiegészítők és a mélybarna táska, az egyszerű saruval.
A körmödet fesd ki egy bronzos, csillogó árnyalatú lakkal és fújj magadra egy fűszeresebb, különleges parfümöt.

Style:
  • Ruha: Amisu New Yorker
  • Táska: Miss Sixty
  • Saru: Pull&Bear
  • Nyaklánc: Pimkie
  • Fülbevaló: Claire's
  • Napszemüveg: Pull&Bear
Beauty:
  • Parfüm: Chloé "Love,Chloé"
  • Körömlakk: Essence
  • Alapozó: Rimmel 
  • Púder: Rimmel
  • Korrektor: Rimmel 
  • Bronzosító: Catrice
  • Tus: Catrice
  • Szemceruza: L'Oréal
  • Szempillaspirál: L'Oréal 
  • Rúzs: Essence
A forróságban érdemes minimálisra csökkenteni a sminkedet. Ha mégis ragaszkodsz az alapozóhoz, mindenképpen használj púdert is, hiszen ezzel fixálod az alapozót. Pirosító helyett érdemes bronzosítóra váltani, ez nagyon jól mutat, ha már van egy kis színed.
A szemsminkedet is érdemes minimalizálni. Egy szép bronzos tus, egy natúr barna szemceruza és egy látványos eredményt produkáló szempillaspirál egy szép rúzzsal kiegészítve, lehet épp annyira szép mint egy sokszínű szemhéjpúder kreáció.  ;)
Ehhez a szetthez nagyon jól mutatnak a fonott frizurák, ha szeretsz kísérletezni, próbáld ki a halszálkás fonatot. Ne keseredj el ha kicsit zilált lesz a végeredmény, hiszen ez most nagyon trendi.

Mit szóltok ehhez a szetthez? Viseltek maxiruhát? :)

Megjegyzések

  1. Nem szeretem a maxiruhákat, meg ezt a mintát se tudnám magamon elviselni, de egyébként jó összeállítás :)

    VálaszTörlés
  2. Én sem szeretem a maxiruhákat, a minta is fura, de tök jó az összeállítás! :-)
    Bia

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszenek a maxiruhák, szerintem a nagy megegben tök kényelmes lehet, meg jó ahogy fújja a szellő :) De mivel alacsony vagyok így nálam nem játszik :( Mit nem adnék ha csak 10 cm-rel magasabb lehetnék... :) Nagyon tetszik ez az összeállítás! (És a lakk a kis cuki üvegben :) )

    VálaszTörlés
  4. Van egy hófehér, mellrésznél horgolt csipke betéttel. Csak mióta szültem, nem jön rám,kellene egy másik, de nincs rá keret.

    VálaszTörlés
  5. A táska, a táska, a táska! :D Az nagyon tetszik. MAxiruhát nem hordok. Alapból sem hordok ruhát, meg nem is találtam olyan maxit, ami jó lett volna, tetszett volna.

    VálaszTörlés
  6. Úgy vagyok evvel is hogy máson tetszik, de én nem venném fel. :D A táska meg a füli nálam bejövős, meg a parfümnek olyan szép az üvege. :)

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik ez a maxi ruha (de sajnos én alacsony vagyok,és az ilyen ruhák még jobban össze nyomnak) és a táska is.

    VálaszTörlés
  8. Nekem szerintem az ilyen maxi ruhák nem állnak jól, mert 157 cm magas vagyok. A szett többi része természetesen tetszik.

    VálaszTörlés
  9. én ne szeretem a mxiruhát.nekem túl hosszú....kicsit öregít is:(
    ékszerek teljesen rendben vannak!

    VálaszTörlés
  10. én nem szserem annyira a maxiruhákat, de nincs is :) mondjuk ez tetszik... ;)

    VálaszTörlés
  11. ebbőla szettből a spirál, essence lakk és a catricare tetszik:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)