A nap szettje

Folytatódik a kánikula, így most sorban érkeznek az erre az időjárásra tökéletes szettek. Ezúttal egy miniruhás összeállításon a sor, amit viselhetsz csajos programon, nyaraláson, randin vagy akár buliban is.


simple romantic



Ez a fazon remekül fog állni neked ha az átlagnál alacsonyabb vagy és vékony. Persze akkor is bátran felveheted ha a magasságod átlagos. Minél magasabb vagy, annál alacsonyabb sarkú cipőt és nagyobb méretű táskát válassz a szetthez.
A gumis, pánt nélküli felsőrész előnyösebb ha 75/B vagy C mérettel vagy megáldva, ha ennél teltebb vagy, válassz inkább V-kivágású, vállpántos ruhát.
Én ezt az egyszerű fazonú ruhát, egy pink derékövvel dobtam fel. Az egzotikus hatást lehet még fogozni egy szép tollas fülbevalóval és egy látványos karperec szettel. Az egyszerű platform szandál mellett pedig nagyon jól mutat a sárga kistáska, amihez persze sárga körömlakk is dukál. ;) Nyáron válassz üde, friss, kicsit gyümölcsös parfümöket, a nehéz, fűszeres, púderes illatokat hagyd meg télre.

Style:
  • Ruha: Tally Weijl 
  • Öv: Bershka
  • Táska: Mango 
  • Szandál: Mango 
  • Karkötő: Pull&Bear
  • Fülbevaló: Claire's 
Beauty:
  • Parfüm: Versace "Yellow Diamond" 
  • Körömlakk: Catrice 
  • Alapozó: Max Factor
  • Pirosító: Essence 
  • Tus: Rimmel 
  • Dupla végű szemceruza: Essence 
  • Szempillaspirál: Rimmel
  • Rúzs: Rimmel 
A melegben, ha egyébként is zsírosodásra hajlamos a bőröd, válassz púderes alapozót. Ezt ecsettel vidd fel és az esetleges őrhibákat korrektorral tüntesd el. Ezután egy fehér ceruzával húzd ki a vízvonalad, feketével pedig a szempilláid tövét. Ezzel ragyogó lesz a tekinteted és dúsabbnak tűnnek a pilláid. A zselés tusok nagyon jól bírják a gyűrődést, de ha biztosra akarsz menni, használj alájuk primert. Itt találsz egy kis "oktató videót" arról hogy hogyan tudsz tökéletes tusvonalat húzni. Ha készen vagy a tusvonallal, jöhet a szempillaspirál. Érdemes vízállót választani, mert ezek jobban bírják a meleget. Kenj fel egy réteget, majd várj egy picit. Ezalatt jöhet egy kis pirosító, majd a második réteg spirál. Végül kenj fel egy élénk színű rúzst vagy szájfényt és már kész is van a sminked. :)
A jobb oldalon a videók között több frizurát is találsz, amik remekül passzolnak ehhez a szetthez. :)

Mit gondoltok erről az összeállításról? Szeretitek a tollas ékszereket?

Megjegyzések

  1. Csini, viselném :) Tetszenek a tollas ékszerek, de csak ha pár kisebb, tömör tollból áll!

    VálaszTörlés
  2. Nem igazán szeretem a tollas kiegészítőket, és a neon színekért sem vagyok oda.

    VálaszTörlés
  3. a ruha meg a cipő kell !! most !! *.*

    VálaszTörlés
  4. A ruha nagyon tetszik, de nekem nincs összhangban a táska és a fülbevaló sárgájával. :) Eme miniruhához személy szerint pasztelles árnylatú kiegészítőket választanék :) ;)
    Van egy barna-tollas fülbevalóm, de különösebben nem vagyok oda a "tollas - csodákért"
    Bia

    VálaszTörlés
  5. A táska és a többi sárga dolog nekem nem tetszik. A szett amúgy jó lett. Főleg a szandál jön be.
    Sok tollas csoda tetszik, de nincs egy sem. Régebben volt egy tollas nyakbavalóm, de piszkáltak érte és elmaradt valahol.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó szett! Minden kellene! :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon édes szett! Szeretem a tollas kiegészítőket, de sajnos még nem szereztem be!

    VálaszTörlés
  8. A ruha, a szandál meg a sminkcuccok tetszenek.

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  9. az a táska eszméletlen jó és a ruha is! én azt az övet nem feltétlenüll tenném rá de nem rossz:)

    VálaszTörlés
  10. Ez a ruha eszméletlen jól néz ki.Nincs tollas ékszerem,bár nagyon tetszik,de magamon még mindig nem tudom elképzelni.

    VálaszTörlés
  11. ezek közül nekem csak a spirál és parfüm tetszik:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)