A nyertes pedig...

Ezúttal is a random.org segítségével sorsoltam ki a nyertest és nagyon örülök hogy ezúttal már 8 ember maradt a végére. :) Sajnos most is volt olyan aki nem írt minden bejegyzéshez vagy nem volt név a kommentárhoz.
A nyertes pedig: Móni! 
Gratulálok! :) Kérlek ma éjfélig írj egy emailt a neveddel és a címeddel a ms.stargate@vipmail.hu címre.
Köszönöm a többieknek is a részvételt! :) Hétvégén indul a következő forduló, ezúttal egy Miss Rose palettát és egy Essence lakkot nyerhettek majd. ;)
Szép napot mindenkinek! :)

Megjegyzések

  1. Jesszusom! :D Köszönöm szépen! Annyira boldog vagyok még nem nyertem soha semit. :) Olyan szar volt ez a hónap, de most nagyon boldog vagyok! Köszönöm szépen! Azonnal írok e-mailet.

    Móni

    VálaszTörlés
  2. Azért elég érdekes hogy olyan nyer akinek nincs google fiókja! Meg kb. az összes eddigi nyertesnek nem volt, meg utána mindegyik eltűnt és egy sem írt hogy megkapták volna a nyereményt.

    VálaszTörlés
  3. Azért elég érdekes hogy a negatív kommentárok mindig név nélkül érkeznek. ;) Ha már itt tartunk te sem google fiókról írsz. Egyébként meg akik eddig nyertek azok közül mindenki megkapta az ajándékát és mindenki szokott írni az oldalra. Attól hogy te nem nyertél most, még nem kell mocskolódni. Miért nem lehet örülni más győzelmének? Tök feleslegesen írsz név nélkül mert ip címről tudom hogy ki vagy. A helyedben én nagyon szégyellném magam emiatt a hozzáállás miatt!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok!!!
    A névtelen kritizálónak üzenem, hogy én nyertem azt hiszem a legelső játékot Mosolygóska :D néven, és az ajándék megérkezett és használom! :) Utána kittys névvel írtam kommenteket, majd Kittiként. Szóval nem vagyok eltűnve! De szerintem felesleges magyarázkodnunk, mert mi nyertesek tudjuk, hogy megkaptuk az ajándékokat. Amúgy szerintem meg te csak nem tudod elviselni, hogy eddig neked nem sikerült nyerned ezen az oldalon! Kitti

    VálaszTörlés
  5. Gratula Móninak! :-)
    Bia

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok Móni!

    Jómagam Catrice szemhélypúdert nyertem. Megkaptam, használom. És itt vagyok.

    VálaszTörlés
  7. Én is nyertem már itt, az Essence lakkot és a spirált, nagyon gyorsan megkaptam és írtam is!
    Sőt még goggle fiókom is van. Tény, hogy ebben a játékban nem vettem részt, meg elég ritkán is kommentelek mostanság, mindig rohanásban vagyok, jövő hétvégén esküvőőőőőőőőőőőőőő. Nem sok időm van gépezni.
    Kedves névtelen mocskolódó söprögess a saját házad környékén!

    VálaszTörlés
  8. a névtelennek mondanám, hogy én nyertem egy szempillaspirált és ha mindig névtelenül nyernének akkor az feltűnő lenne de ebben az állapotban ez nem igaz!!! én nyertem és azóta is kommentelek bár eltűntem egy olyan 2 hétre de bepótoltam és újra kommentelek! és a szerkesztőnek üzenem, hogy nagyon jó a blog és így tovább

    VálaszTörlés
  9. Képzeld kedves névtelen én is megkaptam a nyereményt. Ja és nem mindenkinek van bloga. Amugy meg szerintem is azért jár a szád mert te még nem nyertél és irigy vagy.

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  10. gratulálok a nyertesnek!!szerencsés!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)