MUA Paletta teszt

A MakeUp Academy avagy az MUA egy viszonylag új, de máris nagy népszerűségnek örvendő márka. A palettáik nagyon hasonlóak a Sleek palettákhoz, viszont egy kicsit olcsóbbak. Minőségben nem sokkal maradnak el, de a csomagolás persze nem olyan elegáns.
Én kapásból két palettát rendeltem, még pedig a Starry Night elnevezésűt, amivel füstös sminkeket lehet készíteni. Mint tudjátok, ha elértük a 100 rendszeres olvasót, nyerhettek majd egy ilyen palettát. :) 


 Előre is elnézést a rossz minőségű képekért. :D Így fest maga a paletta. Méretében pont akkora mint a Sleek. A csomagolása egy átlátszó-fekete műanyag tok, ami jól záródik. Van benne egy kis kétvégű szivacsos applikátor, amit én személy szerint nem igazán tudok kihasználni.


 A hátlap. Sajnálom hogy nincs külön neve a színeknek. :S Nem tudom miért, de nekem olyan lehangoló ha nem kapnak fantázianevet szegénykék.


 Az első négy árnyalat. Igen, már használtam őket, türelmetlen vagyok és azonnal belemásztam. :D


 A középső négy. Szürkésfekete, ezüstök és egy farmerkék.


Kék, fekete, egy lila és egy mályvásrózsaszíneslila. Mindegyik árnyalat selyemfényű.


 Az első sor. A swatchokat alap nélkül, az ujjammal, egyetlen húzással csináltam. Az illatok kellemes, diszkrét. Az állaguk majdhogynem krémes, nagyon jól építhető.


Nagyon nagyon jól pigmentáltak, egészen minimálisan porzanak.

Értékelés: 5/5

Szerintem hamarosan az egyik legnépszerűbb márka lesz nálunk is. Már több bloggernél is láttam hogy vásároltak belőle és én is kinéztem még két másik palettát is. :)
Azért választottam ezt elsőre, mert nagyon szeretem a füstös szemsminket és mindenképpen ki akartam próbálni a nyereményt magam is. :)
Szerintem szuper kis paletta, lehet vele csajos, lila vagy rózsaszín füstös szemet készíteni, kék változatot, klasszikusat vagy éppen egy visszafogottat nappalra. :) Remélem a nyertes is ki tudja majd használni.

A játék akkor indul, ha elértük a 100 rendszeres olvasót. Kérlek osszátok meg ezt a bejegyzést fb-on vagy szóljatok a barátnőtöknek, ismerősötöknek, hogy mielőbb meglegyen a kerek 100. :)

Ti használtok valamilyen MUA terméket?

Megjegyzések

  1. Nekem még nincs egyetlen MUA termékem sem. De szeretnék majd :) Ennek a palettának is csodásak a színei!

    VálaszTörlés
  2. Ebből a márkából a barnás színeket tartalmazó palettára fáj a fogam:)

    VálaszTörlés
  3. Most vettem meg az Undressed palettát, és hát akad még olyan ami tetszene, de most vásárlási stop van...
    Persze ha nyernék egyet, az tök jó lenne :-)

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép színei vannak, nekem nagyon bejön :)

    VálaszTörlés
  5. Szép színek, de nálam kihasználatlan lenne :)

    VálaszTörlés
  6. én nem használok de még nem is figyeltem fel rá.... majd lehet, hogy megnézem :))

    VálaszTörlés
  7. Nekem még nincsen de majd szeretnék:)

    VálaszTörlés
  8. Még nem használtam, de lehet, hogy egyszer kipróbálom :)

    VálaszTörlés
  9. Még nincs mua termékem, de nagyon szívesen kipróbálnám :)

    VálaszTörlés
  10. Nem használtam még, de ezek a színek nagyon szépek !

    VálaszTörlés
  11. Nagyon tetszik a paletta. nagy álmom volt egy Naked paletta, de sajnos nem engedhetem meg. Amikor kijött az Undressed paletta nagyon megörültem. :) Remélem egyszer eljutok odáig, hogy meg is rendeljem... :)

    VálaszTörlés
  12. kék, mályvarózsaszín,fekete és lila a legjobb ebben a palettában.De azért elfogadnám,akkor is ha a többi szín ott lenne.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)