A kommentáros játék nyertese...

Ezúttal már kilenc emberből tudtam sorsolni a végén és ennek nagyon örülök! :) Sajnos megint volt olyan aki nem írt minden helyre, vagy éppen nem volt meg a három szó. Ami viszont igazán kétségbe ejt hogy úgy látom még mindig nem értik páran a szabályokat, hogy nem elég csak a játékot meghirdető bejegyzéshez írni... -.- Nem tudom már hogyan írjam le, szerintem teljesen világosan, érthetően, sokszor hangsúlyozva le van írva minden szabály. De fel nem foghatom akkor miért csinálják ezt az "1 helyre írok aztán hátha a végén mégis kisorsolnak" dolgot.

De most szóljatok ha szerintetek nem érthetőek a szabályok! :D

Szóval, miután húztam az időt, jöjjön a lényeg:
A nyertes: Mona

Gratulálok neki! Ő az élő példa rá hogy érdemes játszani, hiszen már másodszorra nyert! :)

Azt előre le szeretném szögezni hogy emiatt nem szeretnék semmilyen vitát és veszekedést! A neveket cetlikre írtam fel, egy tálba tettem és úgy sorsoltam. De ha ez valakit "vigasztal" akkor mint tudjátok a következő játékban ő nem kerül be azok közé akik közül sorsolok!

Megjegyzések

  1. Az email címem lemaradt. :D Ms.Stargate@vipmail.hu Erre írj kérlek Móni! :)

    VálaszTörlés
  2. Gratula a nyertesnek!!
    Én értettem a szabályokat csak az utolsó 3 vagy 4 bejegyzéshez már nem írtam mert nem voltam net közelbe...máskor jobban figyelek! Köszönöm a lehetőséget!!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a nyertesnek. A szabályok egyértelműek szerintem. Ebben a hónapban nem volt lehetőségem sokat gépezni ezért nem jászottam...

    VálaszTörlés
  4. Nagyon örülök!!!!!!! :D Már írtam tegnap emalt remélem megkaptad! Köszönöm szépen!!!!!!!

    Móni

    VálaszTörlés
  5. Gratula Mona:)

    Emmi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)